Kinderfeestje bij Bounce Valley Breda

Hoe gaaf is het als je dochter jarig is en ze mag haar feestje gaan vieren bij Bounce Valley?

Diede is eind november 7 geworden, en dat werd gevierd.

Met 7 vriendinnen uit haar klas mocht ze haar feestje bij Bounce Valley gaan vieren. 

Wat is Bounce Valley?

Bounce Valley is de nieuwe stoere binnenspeeltuin van Nederland! Bij Bounce Valley kun je zonder grenzen jumpen in het gigantisch grote springkussenpark. Het park biedt groot speelavontuur aan jong en oud! Hier vind je alles voor extreme fun: van wipe out en glijbanen tot obstacle run.
Wauw dit is dus een mega luchtkussen!

Reserveren

Op de site van Bounce Valley kan je kiezen uit 2 verschillende soorten feestjes namelijk de Bounce party unlimited of de Bounce party XL. Diede mocht kiezen of ze liever pizza of krulfrietjes wilde eten op haar feestje en het werd frietjes dus wij hebben gekozen voor de Bounce party XL. 

  • 1,5 uur jumpen op het grootste airpark van Nederland
  • Een ultiem cadeau voor de jarige!
  • Unlimited Bounce Booster (onbeperkt limonade) uit de Bounce Bar
  • Een grote schaal nachos of curly fries, die je tot een half uur na het jumpen kunt opeten
  • Slush Puppie in een bewaarbeker
  • Party aan een speciale Bounce Valley-partytafel.
  • Bounce Valley-sokken voor elk kind.
  • Ouders jumpen gratis mee.

Wij hadden voor een donderdagmiddag gekozen en dit was een perfecte dag voor een kinderfeestje. Het was heel rustig in Bounce Valley wat natuurlijk voor de meiden fantastisch was want ze konden ongestoord overal overheen en doorheen sjeezen.

     

Begin feestje

We hebben de kids uit school gehaald en hebben eerst thuis taart gegeten en de cadeautjes uitgepakt.
Daarna zijn we naar Bounce Valley gegaan. Dit luchtkussenpark is gevestigd in het pand waar voorheen Joepie Speelpaleis zat, op de Terheijdenseweg.

De kinderen kregen allemaal een paar Bounce Valley sokken bij binnenkomst, de jarige mocht een cadeautje uitkiezen en ze koos een felroze Bounce muts.
De kids mochten allemaal aan de tafel plaatsnemen die was gereserveerd voor het feest van Diede. Er was een leuke medewerkster die enthousiast de kinderen vertelden wat de bedoeling was, eerst sokken uit, voeten op tafel, springen op de bank en daarna mochten ze los op het mega luchtkussen. Ouders mochten ook mee dus dit lieten we ons geen 2 keer vertellen...

Na flink te hebben gerend, gebounced, geklommen, gegleden en gespeeld kwamen de kids terug om wat te drinken, want wat hebben ze het warm gekregen van al dat springen... Gelukkig heeft iedereen een beker die ze zelf mogen vullen bij de speciale bar. Heel handig want met zoveel inspanning moet er veel worden gedronken. Het spelen gaat verder totdat de krulfrietjes en de nacho's klaar zijn. Een perfect moment om even uit te rustten en lekker te eten en een slush puppie te drinken in een gave beker die ze ook mee naar huis mogen nemen. Nadat alle buikjes zijn gevuld hebben ze nog even tijd om te spelen. Alle tijd wordt goed benut door de meiden en als het laatste nummer door de speakers klinkt komt iedereen moe en voldaan terug naar de feesttafel.

De jarige jet en haar vriendinnen vonden het een super leuk feestje bij Bounce Valley.

 

Wil jij zelf ook een kinderfeestje vieren bij Bounce Valley kijk dan even hier voor meer info

ps. voor een goed beeld van de foto's kan je deze pagina het beste bekijken op je pc