Onlangs is onze dochter Cato 5 jaar geworden.

Waar is ze dol op? Unicorns en regenbogen. Ik wilde graag een feestje thuis geven en heb Bouke benaderd van Happy Color Faces, Happy Bloens. Ik ben Bouke een keer tegen gekomen op een event en daar vertelde ze mij alles over haar bedrijf en ook dat ze een nieuw kinderfeestje heeft ontwikkeld namelijk het Unicorn kinderfeestje. Dit zou natuurlijk helemaal geweldig zijn voor het feestje van Cato. Zo gezegd, zo gedaan. Bouke en ik hebben contact gehad over de datum, de tijd en wat het feestje precies inhoud en wat ik zelf nog mag doen/ in huis mag halen voor het feest.

schmink en balonnen

Op de dag van het feestje komt Bouke een half uur voordat de kindjes die door Cato zijn uitgenodigd bij ons thuis. Ze heeft vanalles bij zich en het enige dat er nodig is voor Bouke om klaar te zetten is een tafel waar ze al haar spullen op kan zetten. Bouke komt zelf helemaal in Unicorn verkleed tijdens het feest. De kinderen vinden het geweldig. Allereest als ze binnen komen zien ze de prachtige koffer staan met alle kleuren schmink en een gigantische koffer met de ballonnen waarvan Bouke de meest fantastische creaties kan maken.
happy color faces

We beginnen het feest natuurlijk met een Unicorn taart, zingen en cadeautjes uitpakken. De jarige job krijgt van Bouke ook een cadeautje helemaal in het thema. Ondertussen is Bouke druk aan de slag om de ballonnen Unicorn staf te maken die de kids straks allemaal mee naar huis mogen nemen. De tafel heb ik helemaal gedekt in het Unicorn thema en hiervoor ben ik op pad geweest bij de SoLow en de Hema. Ze hebben ook bij de Action genoeg te vinden ook voor decoratie in dit thema. Nadat de leuke cadeautjes zijn uitgepakt mag jarige Cato als eerste bij Bouke in de stoel komen zitten. Ze wordt geschminkt en ze mag daarna een glittertattoo uitkiezen, ze kan uit verschillende afbeeldingen kiezen en ook de kleurtjes kiest ze zelf. Daarna mag ze iemand uitkiezen die daarna op de stoel komt zitten en zo gaat dit door tot alle kindjes aan de beurt zijn geweest. Om beurten maakte Bouke als afsluiter nog een leuke polaroid foto van de dames met de schmink, hun glittertattoo en natuurlijk de Unicorn ballon staf!

Ondertussen zijn de overige kids aan het knutselen. Ik heb op de site Baker Ross hele leuke Unicorn deurtjes besteld van hout en Unicorn sleutelhangers eveneens van hout. Deze konden de meiden ondertussen inkleuren met verfstiften en gewone stiften. Aangezien de kindjes pas in groep 1/2 zitten is de concentratieboog nog niet zo hoog en is er tussendoor ook nog gespeeld en gedanst. Na het knutselen hebben ze met elkaar een discoparty gedaan, natuurlijk met de gordijnen dicht, discolampen aan en de microfoon erbij en lekker meezingen met de liedjes die ze mochten doorgeven aan dj papa.

De kids krijgen als ze worden opgehaald een tasje mee met Unicorn snoepjes, een armbandje van LaLuz met de tekst: ik wil het, ik kan het, ik doe het, de knutselwerkjes en natuurlijk hun eigen polaroid foto.

Wauw wat een super feestje was het! Heel erg bedankt Bouke.


Is jouw kindje binnenkort ook jarig en ben je op zoek naar een super leuk kinderfeestje of zou je Bouke graag willen inzetten op een evenement, open dag, festival, of een ander feestelijk event? Neem dan contact met Bouke op.