Kinderfeestje bij Kunstijsbaan Breda: Geniet van een cool schaatsfeest!

Kom schaatsen met je vriendjes en vriendinnetjes bij Kunstijsbaan Breda!

Bij Kunstijsbaan Breda kun je nu jouw kinderfeestje vieren op het ijs! Kom gezellig schaatsen en organiseer een cool schaatsfeest waar iedereen warm van wordt. Of je nu een ervaren schaatser bent of voor het eerst het ijs betreedt, een feestje bij Kunstijsbaan Breda is altijd leuk, sportief en actief!

Een ijspret verjaardag om nooit te vergeten!

Onlangs vierden we de 8e verjaardag van onze dochter Diede. Ze mocht zelf kiezen wat ze graag wilde doen tijdens haar kinderfeestje. En raad eens waar ze meteen aan dacht? Schaatsen natuurlijk! Gelukkig hebben we in Breda een prachtige kunstijsbaan waar je geweldige feestjes kunt vieren.

Bij Optisport Kunstijsbaan Breda kun je jouw kinderfeestje reserveren en ervoor zorgen dat het een dag vol plezier en avontuur wordt. Het is wel slim om vooraf te reserveren, zodat alles tot in de puntjes kan worden geregeld.

Feesten als een prins(es) op het IJs!

Wat deze ervaring extra speciaal maakte, was dat we een prinses naar keuze konden boeken als onderdeel van ons arrangement. Wij kozen voor de betoverende ijsprinses Elsa om het thema van het feestje compleet te maken. Maar je kunt ook kiezen uit andere prinsessen om jouw feestje nog unieker te maken.

Maak je feestje compleet!

Naast het schaatsen en de aanwezigheid van een prinses, biedt Kunstijsbaan Breda ook tal van andere mogelijkheden om jouw feestje compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan het huren van schaatshulpjes voor de kleintjes of het organiseren van leuke spelletjes op het ijs. Zo wordt jouw feestje een onvergetelijke ervaring voor alle genodigden.

 

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Kinderfeestje kunstijsbaan Breda
Meer weten

Kinderfeestje kunstijsbaan Breda

Terheijdenseweg 506, Breda

Kinderfeestje op de kunstijsbaan in Breda bekijk

 

Kinderfeestje op woensdagmiddag

We vieren het kinderfeestje op woensdagmiddag na school.
Diede heeft 7 kinderen uitgenodigd en we halen ze meteen op om thuis broodjes met knakworst te eten.
Vervolgens vertrekken we naar de schaatsbaan want we hebben een vol programma.

Kinderfeestje kunstijsbaan Breda

Schaatsplezier voor iedereen!

Bij aankomst op de schaatsbaan gaan we eerst naar de verhuur om voor iedereen schaatsen te halen. Dit is erg handig, omdat niet iedereen zijn eigen schaatsen heeft. Voor sommige kinderen is het zelfs de eerste keer dat ze op het ijs staan. Wat dapper! Nadat we de schaatsen hebben ontvangen, gaan we naar de binnenbaan via de trap onder de grote baan door. Op de binnenbaan zijn er houten picknicktafels waar we al onze spullen, cadeautjes en natuurlijk de taart kunnen neerleggen.

Ontmoet Elsa en geniet van betoverende activiteiten

Nadat iedereen zijn of haar schaatsen heeft aangetrokken, verschijnt Elsa. Wat een verrassing! Diede wordt gefeliciteerd en krijgt een cadeautje. De meiden vinden het geweldig en stellen Elsa allerlei vragen. Daarna maken ze allemaal foto's met haar. Na de fotosessie krijgen de meiden een glittertattoo naar keuze. Zodra Elsa klaar is, kunnen de meiden niet wachten om het ijs op te gaan. Dus zodra iedereen klaar is, sjeezen ze naar de schaatsbaan.

Een vrolijke ontmoeting met Wus en de Pietenmiddag

Bij aankomst zien de kinderen mascotte Wus van de schaatsbaan. Wat leuk! Wus is een grappig figuur en pakt zo de muts van een van de meiden en gaat er vandoor. Wat een lol! Vervolgens verschijnen er allerlei Pietjes op het ijs, want vanmiddag is het Pietenmiddag. Er zijn verschillende spellen uitgezet en af en toe komen de kinderen pepernoten brengen die ze hebben verdiend.

Wus

Verzamel stickers en ontvang een heus pietendiploma

De kinderen hebben een stickerkaart gekregen. Telkens als ze een activiteit hebben voltooid, krijgen ze een sticker. Bij een volle kaart ontvangen ze een echt pietendiploma. Alle kinderen vermaken zich uitstekend met schaatsen, spelletjes spelen en elkaar gezelschap houden. We hebben twee stoelen gehuurd voor de kinderen die nog niet zo goed kunnen schaatsen. Ze kunnen achter de stoel schaatsen of zelfs een wedstrijdje doen door erop te zitten. 

Piet op de schaatsbaan     

Geniet van taart en cadeautjes na het schaatsen

Wanneer het ijs wordt geveegd door de sneeuwschuiver, is het een goed moment om te genieten van de taart, limonade te drinken en natuurlijk de cadeautjes uit te pakken. Het is een heerlijke middag en iedereen heeft plezier. Na de taart gaan we weer schaatsen totdat het etenstijd is. De schaatsen worden uitgedaan, de tenen zijn bevroren en we hebben allemaal zin in iets warms!

op het ijs

Gezelligheid aan tafel met kleurplaten en lekker eten

Gelukkig staat er binnen een gezellig gedekte tafel voor ons klaar. Op de tafel liggen kleurplaat placemats en de meiden beginnen meteen met kleuren. Er ontstaan gezellige gesprekken terwijl kannen ranja worden gebracht en daarna worden de frietjes met een snack naar keuze geserveerd. Dit is een heerlijk einde van een geslaagd kinderfeestje bij Optisport Kunstijsbaan Breda!

eten bij de schaatsbaan     einde van het kinderfeestje

 

Reserveer Nu en beleef een fantastisch schaatsavontuur!

Laat de kou je niet tegenhouden en vier jouw kinderfeestje bij Kunstijsbaan Breda. Reserveer nu en maak van jouw verjaardag een feestje om nooit te vergeten. Kom samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes naar de kunstijsbaan en kom lekker schaatsen.

Kinderfeestje op de Kunstijsbaan Breda

Is er binnenkort iemand jarig?

Is jouw kind binnenkort jarig? Klik dan hieronder om meer te weten te komen over onze kinderfeestjes bij de schaatsbaan. Lees ook mijn blog met de leukste kinderfeestjes van West Brabant.

Kinderfeestjes Blog

veel plezier

liefs

Log In