Kindvriendelijke restaurants regio Breda

Gezellig uit eten met kinderen

Uit eten met kinderen in regio Breda, een overzicht van kindvriendelijke restaurants 

Onze regio heeft verschillende gezellige familie restaurants. Bij de kindvriendelijke restaurants van onderstaand overzicht is er naast lekker eten ook veel te beleven voor kinderen en hun ouders. Vaak is er een terras met speeltuin of ligt het restaurant bij een speel- of wandelbos. Bij een aantal restaurants kunnen kinderen ook binnen spelen. 

Het Smokkelaartje

Het Smokkelaartje ligt in natuurgebied de Strijbeekse heide, waar je met de hele familie goed kunt wandelen en fietsen. Voor kleine kinderen is er binnen een Smokkelaarsgrot om in te spelen met ballenbak, krijt- en magneetborden en ook buiten kunnen kinderen fijn spelen. Vanaf het restaurant kun je bovendien de oude Smokkelroute over de grens naar België wandelen  De menukaart van Het Smokkelaartje is gevarieerd. Naast pannenkoeken en smokkelhapjes kan je bijvoorbeeld ook heerlijke soepen en salades bestellen. En weet je dat je hiervandaan ook een spannende GPS wandeling met de kids kan doen? 

familierestaurant breda

Tip: Vanuit hier lopen ook een paar leuke geocaching routes. LEES ONZE TIPS HIER

Familierestaurant Dennenlucht

Familie restaurant Dennenlucht ligt erg mooi aan de rand van het Mastbos, je kan er vanuit Breda met een leuke fietstocht door het bos naar toe. Of je kunt het combineren met een wandeling over het Vlonderpad. Naast pannenkoeken, kunnen jullie hier ook smullen van heerlijke andere gerechten! 

Wie komt er deze vakantie een frisse neus halen bij Dennenlucht Breda? Speciaal voor alle kinderen heeft Dennenlucht een leuke speurtocht in het Mastbos  

Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout én Zundert

De twee Pannenkoekenhuizen van Koeckers  zijn zeer sfeervol ingericht en hebben verschillende themaruimtes. Zo is er een heksenruimte, een botenhuis, een heuse koningskamer en nog veel meer. Kinderen kunnen fantastisch binnen en buiten spelen bij de Koeckers.  Naast de speeltuin ligt bij het pannenkoekenhuis in Den Hout ook nog een prachtige Koeckers golfbaan met 18 spannende holes. Dus als het weer goed is, kunnen jullie elkaar daar ook nog uitdagen voor een potje mini golf. 
Bezoek je ons restaurant in Zundert op een zonnige dag? Dan neem je gerust plaats op ons mooie terras met daaraan grenzend een fantastische speeltuin met onder andere een trampoline, glijbaan, klimrek, schommels, een waterspeelpomp en nog veel meer.

Pasta Kantine Breda

Uit eten met de kinderen in het centrum van Breda! De sfeer van De Pasta Kantine is gezellig, laagdrempelig en no-nonsens en daarom de perfecte plek om te eten met je familie. Je eet hier heerlijke pastagerechten. Kinderen zijn van harte welkom bij de pasta kantine en natuurlijk heeft de Pasta Kantine kinderstoelen. 

High Tea met kinderen bij The Cake Room Breda

Geen restaurant wel een super tip voor als je overdag in de binnenstad van Breda bent met kids. The Cake Room is een perfecte plek om heerlijke koffie of een monster milkshake te drinken en te genieten van al het lekkers.  Wil je echt uitpakken? Reserveer dan wat meer tijd en boek een High Tea met de kids! Daarnaast kan je ook bij ons een arrangement cupcake decoreren boeken. Super leuk om te doen met de hele familie of natuurlijk met een kinderfeestje. Dit arrangement is vanaf 6 personen te boeken.

Brasserij Offcourse

Brasserij Offcourse is een gezellige plek voor de hele familie. Het restaurant met speeltuin is erg kindvriendelijk. Jullie kunnen hier terecht voor een lunch, brunch en familie diner. Ook zij hebben lekkere Take Away

Naast lekker eten, kunnen jullie hier ook van alles beleven. Zo is er buiten naast het terras een adventure speeltuin met leuke speeltoestellen.  Binnen in de overdekte hal kunnen jullie de 18 holes van de adventure golfbaan spelen. Het is echt een avontuur, jullie maken een reis door het Midden Oosten. Vliegen door naar de Jungle, gaan op avontuur in Mexico en eindigen in de rimboe van Afrika.

Tip: Deze leuke brasserij is ook goed te combineren met het vlakbij gelegen kabouterpad in Chaam

Log In