Eropuit met kinderen, leuke indoor tips om erop uit te gaan met kinderen in de regio Breda 

Als het weer even tegen zit, is er binnen ook genoeg te beleven voor kinderen deze vakantie. We hebben een mooi overzicht gemaakt van alle binnen speeltuinen en indoor uitjes van de regio. Alle uitjes zijn geschikt voor families met kinderen.  

Ontdekkingstocht door het Stedelijk Museum Breda

Het Stedelijk Museum Breda organiseert in de vakantie voor kinderen (en hun (groot)ouders) creatieve activiteiten in het museum. Kom op speelse wijze tentoonstellingen in het museum ontdekken.

Deelname voor kinderen is gratis, meld je bij de receptie (het programma begint stipt om 13.00 uur)
Kijk hier voor meer informatie 

Dierentuin Reptielenhuis De Aarde

Reptielenhuis De Aarde is een leuk uitje voor de hele familie. Hier leren jullie alles over de verschillende reptielen. De enthousiaste medewerkers van De Aarde vertellen er graag over. Kinderen mogen alles over de dieren vragen, ze soms zelf vasthouden of meekijken met het voeren.

Kinderen kunnen bij het Reptielenhuis in Breda ook een gave speurtocht doen! 

Karten, lasergamen en bowlen bij Lot66

Lot66 heeft een mooie kartbaan vol met  snelle stukken en technisch bochtenwerk. De kartbaan is geschikt voor jong en oud. Kinderen moeten alleen wel 8 jaar of ouder zijn en minimaal 1,4 meter lang.

Bij Lot66 is een Amerikaanse havenloods het decor voor de grootste laserarena van Zuid-Nederland. Er zijn verschillende trappen, wanden en objecten waardoor het een zware klus is om je tegenstanders in het oog te houden. Ga de lasergame strijd aan met je vrienden of familie! 

Tegenwoordig kun je bij Lot66 ook super leuk bowlen! Ze hebben hier 4 super stoere en mooie bowlingbanen.

Alles over Lot66, lees je hier

  

Escape room voor de hele familie bij Escaping Breda

Ga met je gezin de uitdaging aan en speel deze familie escape room van Escaping Breda

Let's Rob The Bank is een super leuke en spannende Escape Room voor families met kinderen vanaf 9 jaar. Deze escape room biedt namelijk voldoende uitdaging voor jong en oud!

Meer informatie over deze gave escape room voor families in Breda

  

Adventure golf spelen met de hele familie bij Brasserij Offcourse

Ga op avontuur met je gezin, vrienden, familie of je collega’s op de 18 holes indoor golfbaan.
Jullie maken een reis door het Midden Oosten, vliegen door naar de Jungle, gaan op avontuur in Mexico en eindigen in de rimboe van Afrika.

Meer informatie over de adventure golfbaan van Brasserij Offcourse

 

Speeltuinen waar kinderen binnen én buiten kunnen spelen

In Breda heb je twee speeltuinen waar kinderen binnen en buiten plezier kunnen hebben. Beiden speeltuinen hebben ook een heerlijk terras voor ouders om fijn te zitten. Speeltuin de Vossenberg in Gilze en Kids Wonderland in Molenschot.

speeltuin Vossenberg  

Binnen spelen bij Avontura Breda en Roosendaal

Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen. In deze indoor speeltuin beleven kinderen gegarandeerd een hele dag volop speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Speel dan één van de leuke interactieve games op een enorm tablet.

Lees hier meer over spelen bij Avontura Breda

Lees hier meer over spelen bij Avontura Roosendaal

Trampoline springen bij Krazy Kangaroo Breda en Roosendaal

Krazy Kangaroo is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark, waar kinderen lekker hun energie kwijt kunnen tijdens het trampoline springen.

Krazy Kangaroo heeft naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden ook gave jump-area's zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een dodgeball area, foam pit, bigairbag, high performance trampolines, ninja parcours, een free run area. Ook is er een sports area waar je fantastisch kunt basketballen of turnoefeningen kunt doen.

Lees hier meer over trampoline springen bij Krazy Kangaroo Breda

Lees hier meer over springen bij Krazy Kangaroo Roosendaal

Ga naar het theater of de film

We hebben in onze vakantie nieuwsbrief een mooi stuk gemaakt van alle vakantie voorstellingen bij de theaters en de bioscoop in onze regio Breda. Kijk hier het overzicht 

Happy Station (gratis erop uit met kinderen)

Wil je een GRATIS uitje binnen? Bezoek dan eens Happy Station. Hét playmobil dorp in het station van Breda. Deze stad is te bewonderen in het Centraal Station van Breda. Het dorp heeft steeds een ander thema, zo kunnen kinderen steeds iets nieuws ontdekken! Kijk voor de actuele en wisselende openingstijden Playmobildorp Breda facebook pagina van Happy Station.

De Uitvindfabriek Breda

Voor een leuk en leerzaam uitje met het hele gezin ga je naar de Uitvindfabriek in de oude Faam fabriek in Breda. Kinderen kunnen van alles uitvinden en ontdekken! Er draait een gave speelfilm en kinderen mogen hun eigen uitvinding bouwen en mee naar huis nemen.

Extra leuk: koop je kaartje via Go-Kids!

 

Speelgoedmuseum in Oosterhout

Bij Speelgoed- en carnavalsmuseum 'op Stelten' kunnen jullie veel zien en leren over speelgoed van vroeger. Genoeg voor een kind om een hele middag bij weg te dromen.

Lees hier alles over het speelgoedmuseum en de huidige tentoonstellingen

 

Bekijk hier alle indoor uitjes voor kinderen en families van de regio Breda 

Log In