Go-Kids top tips voor kerst

Go-Kids top tips voor kerst 2019

Wil je er op uit met je gezin in de kerstvakantie in de regio Breda? 

De kerst periode is een fijne tijd om lekker met je gezin er op uit te gaan. Wij hebben een aantal leuke tips voor je verzameld. Zo hebben we een handig overzicht van verschillende kerstmarkten van de regio Breda. Ook hebben we een aantal tips om er op uit te gaan in de natuur in de winter. Tot slot nog wat leuke tips voor het theater en de bioscoop in de kerstvakantie.

Lekker met het gezin uit eten in de kerstvakantie

Er zijn verschillende leuke en gezellige familierestaurants in de regio Breda waar kinderen meer dan welkom zijn. Leuk om te combineren met een fijne boswandeling of een ander vakantie uitje in de kerstvakantie. Een aantal restaurants zijn ook op eerste en of tweede kerstdag open voor een kerst diner, brunch of lunch!

De natuur in met kinderen in de kerstvakantie 

Deze kerstvakantie is er ook veel lekker buiten te doen in de regio. Dus dikke jas en wanten aan en hop naar buiten met de hele familie!

Naar de film met de kinderen in de kerstvakantie

In de bioscopen is veel te beleven deze kerstvakantie. Er zijn veel nieuwe en oude klassiekers te zien voor de hele familie! Ga met je vriendjes, je ouders of je opa en oma naar de film en kijk vanuit je bioscoopstoel naar de leukste, mooiste, grappigste of spannendste films!

Naar het theater of het kerstcircus met de hele familie in de vakantie

Ga gezellig neer het theater of het kerstcircus deze kerstvakantie. Er zijn verschillende leuke familie voorstellingen voor het hele gezin bij de regionale theaters. Ook kunnen jullie naar een mooi kerstcircus in Etten-Leur. 

Kerst markten in de regio Breda

We hebben voor de december maand alle leuke kerstmarkten en kerstactiviteiten in de regio Breda in kaart gebracht! Het bezoeken van een wintermarkt of kerstmarkt is een leuk uitje om met de kinderen in de kerst sferen te komen, lekker shoppen, warme chocomelk ,gluhwein en heerlijke hapjes. Een fijne tijd om met de familie leuke dingen te doen! En de eerste kerstmarkten en wintermarkten vinden al plaats begin december!

Kijk in de agenda voor de kerst activiteiten van dag tot dag in de regio Breda 

Lees hier de hele kerstnieuwsbrief

 

Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)

Log In