Uit eten met de kids in de kerstvakantie regio Breda

Uit eten met de kinderen in de kerstvakantie

Er zijn verschillende leuke en gezellige familierestaurants in de regio Breda waar kinderen meer dan welkom zijn. Leuk om te combineren met een fijne boswandeling of een ander vakantie uitje in de kerstvakantie. Een aantal restaurants is ook op eerste en of tweede kerstdag open voor een kerst diner, brunch of lunch!

Familierestaurant Dennenlucht

Bij het sfeervolle restaurant Dennenlucht is het extra gezellig deze kerstvakantie. Dennenlucht ligt aan de rand van het Mastbos bij Breda. Een bezoek aan Dennenlucht is dus zeer goed te combineren met bijvoorbeeld een wandeling over het mooie Vlonderpad in het Mastbos. De boerderij is verbouwd tot een erg sfeervol pannenkoeken / familierestaurant. Het heeft een grote speeltuin waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Als het weer wat minder is kunnen de kinderen ook spelen op de fijne speelzolder bij Dennenlucht. Er is een beamer installatie waarbij er spelletjes op de vloer geprojecteerd worden.

Dennenlucht is op eerste kerstdag gesloten en op 2de kerstdag is dit familie restaurant open voor kerst ontbijt, lunch of diner. Reserveer hier

Het Smokkelaartje

Het Smokkelaartje ligt in natuurgebied de Strijbeekse heide, waar je met de hele familie goed kunt wandelen en fietsen. Op het grote terras is het gezellig en kinderen kunnen er heerlijk buiten spelen en naar de dieren kijken. Voor kleine kinderen is er binnen een heuse een Smokkelaarsgrot met ballenbak, krijt- en magneetborden. 

Vanaf het restaurant kun je de oude Smokkelroute over de grens naar België wandelen of een van de andere leuke wandelroutes bij de Strijbeekse heide. De menukaart van Het Smokkelaartje is gevarieerd. Naast pannenkoeken en smokkelhapjes kan je bijvoorbeeld ook heerlijke soepen en salades bestellen. 

Koffie drinken met lekkers bij The Cake Room in Breda

Geen restaurant wel een super tip voor als je overdag in de binnenstad van Breda bent met kids. The Cake Room is een super plek om heerlijk koffie, thee of een monster milkshake te drinken en te genieten van een heel veel lekkers! Een absolute topper!

De Koeckers pannenkoekenrestaurant

Kom gezellig met familie of vrienden in de kerstvakantie naar de Koeckers. In de vakantie is het extra vaak open. Op maandag 26 december (2de kerstdag) ook zal de kerstman zal aanwezig zijn. Je kunt zelfs met hem op de foto! Kijk hier voor alle activiteiten bij de Koeckers in de kerstvakantie en de openingstijden van dag tot dag 

De Pasta Kantine Breda

Uit eten met de kinderen in het centrum van Breda! De sfeer van De Pasta Kantine is gezellig, laagdrempelig en no-nonsens en daarom de perfecte plek om te eten met je familie. Je eet hier heerlijke pastagerechten. Kinderen zijn van harte welkom bij de pasta kantine en natuurlijk heeft de Pasta Kantine kinderstoelen. Naast een kindermenu met een kinderpasta en kinder-bolognaise, is er ook de mogelijkheid om een kleine portie pasta bestellen, ook zeer geschikt voor kinderen. 

Tip: De Pasta Kantine is super te combineren met een dagje winkelen in de binnenstad van Breda!

De 7 Heuveltjes

Aan de Galderseweg tegenover het Mastbos vind je eetcafé De 7 Heuveltjes.  Het is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het vlakbij gelegen speelbos met daarna een heerlijke familieborrel. Dit eetcafé heeft een heerlijke speeltuin voor de kinderen met met oa een draaimolen, tokkelbaan, klimrekken, glijbaan en (familie) schommels.

De menukaart heeft veel lekkers van lunch- en hoofdgerechten tot borrelhapjes en seizoensgebonden gerechten. (oa heerlijke herfstbiertjes!)  De kaart wordt met regelmaat veranderd. Natuurlijk is er ook een kinderkaart!

Fabels

In Molenschot ligt Fabels. Een super leuk familierestaurant met een hele leuke buiten speeltuin. Dus als het een lekkere koude dag is dan kunnen de kinderen hier nog heerlijk spelen. Ook hebben ze een super lekker menu kaart die een keer in de zoveel tijd wisselt.

Bekijk hier het complete overzicht van kindvriendelijke restaurants in de regio Breda

Log In