Kerstmarkten regio Breda 2021 🎄

We hebben voor de december maand alle leuke kerstmarkten en kerstactiviteiten in de regio Breda in kaart gebracht! Het bezoeken van een wintermarkt of kerstmarkt is een leuk uitje om met de kinderen in de kerst sferen te komen, lekker shoppen, warme chocomelk ,gluhwein en heerlijke hapjes. Soms heeft de kerstmarkt ook een winterse schaatsbaan. De kerstvakantie is een fijne tijd om met de kinderen leuke dingen te doen! 

Klik steeds op de gekleurde kopjes of teksten voor meer informatie over deze kindvriendelijke kerstmarkten!  Update: door de corona maatregelen, kan het zijn dat een kerstevenement toch niet door gaat of in afgeslankte vorm door gaat. We proberen dat er hier bij te zetten. Maar controleer altijd vlak voor je wil gaan de website van het evenement zelf.  

Winter bij Treehousebar

De winter bij de Treehousebar is gezellig.  Er is een verwarmde winterbar, diverse wandelingen voor het hele gezin in de natuur. Een gratis speeltuin voor de kids en net als voorgaande jaren eisstock curling!  Kom de wintersfeer opsnuiven, een winterbiertje proeven, een hapje eten en van de omgeving genieten met je gezin. 

Kerst activiteiten bij treehousebar voor het gezin

Tip : leuk om te combineren met de gratis speurneuzenwandeling bij de Mosten! Kijk hier 

(Levende) kerststallen in de regio Breda

Levende kerststal in Etten-Leur 2021

Ook dit jaar heeft het Cloveniersgilde Etten weer een mooie levende kerststal geregeld op de Markt in Etten-Leur. Deze levende kerststal is te bewonderen op Tweede Kerstdag van 13.00-16.00 uur. Naast de kerststal zijn er tweede Kerstdag verschillende activiteiten, daarnaast staat de Glühwein en chocomel warm. 

Kerststal Princenhage 2021

Van 18 december 2021 t/m 8 januari 2022 is er een mooie kerststal op de Haagsemarkt te Princenhage. Elke dag kunnen jullie komen kijken van 9.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds. Normaal zijn er ook levende dieren. Helaas door corona zijn die er dit jaar niet. 

Kerststal Ulvenhout 2021

Bij de Pekhoeve in Ulvenhout kun je ook dit jaar weer genieten van een mooie levensgrote kerststal! Kijk hier voor meer info

Kerststallen route in Bavel 2021

Ook in 2021 kunnen jullie weer een mooie wandeling maken door Bavel en alle kerststallen bewonderen. De route is van 18 december tot 2 januari 2022

Kerstmis bij de Tuincentra van de regio Breda

De verschillende tuincentra van Breda hebben ook altijd een hele mooie kerstafdeling. Hier is heel veel te kijken en te beleven voor de kinderen. Denk aan de Intratuin in Breda, Groenrijk in Prinsenbeek of Oosterhout.

WinterWonderbeek

Normaal heeft Prinsenbeek een gezellige schaatsbaan met heel veel leuke activiteiten voor alle leeftijden in deze tijd van het jaar. Dit jaar is er door de coronamaatregelen geen schaatsbaan maar wel een leuke roetsjbaan in Prinsenbeek tijdens WinterWonderBeek.  Winterwonderbeek is dit jaar van 16 december 2021 tot 6 januari 2022. Update: Winterwonderbeek gaat door maar door de corona wel in afgeslankte vorm 

Ulvenhout on Ice

In Ulvenhout kunnen jullie van 18 december tot 8 januari genieten van de super gezellige schaatsbaan en kraampjes in kerstsferen in het hert van Ulvenhout bij de Pekhoeve. Een aanrader voor gezinnen!  Helaas, door corona is dit leuke winterspektakel in Ulvenhout een jaartje uitgesteld.... in 2021 gaat het niet door, het is uitgesteld tot 17 dec 2022 - 7 jan 2023. 

Kerstmis in Princenhage

Van 18 december 2021 t/m 8  januari 2022 is Princenhage helemaal in kerstsferen. Er is van alles te doen. Zo kunnen jullie een mooie KerstCreatieRoute wandelen: Dit is een familie wandelroute met puzzeltocht langs kerstcreaties verspreid over Princenhage.  

Kerstmarkt in Breda

Helaas, dit jaar geen kerstmarkt in Breda. Wat kun je dan wel doen in de binnenstad? InBreda heeft een leuke kleine wandelroute beschreven langs de kerst verlichting van de winkelstraten en de binnenstad van Breda. KIJK HIER  En wist je dat er aan de Haven in Breda een gezellig "wintersteegje" is? Je kunt hier van 17 uur tot 22 uur wat lekker afhalen. Zoals glühwein, warme chocomelk of een heerlijk winters biertje? Ook hebben ze hier hotdogs, flammkuchen en nog veel meer. 

Mis je nog een kerstmarkt of tijdelijke schaatsbaan in de regio? laat het ons weten via breda@go-kids.nl 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda 

 

 

Log In