Kerstmarkten regio Breda 2018 🎄

We hebben voor de december maand alle leuke kerstmarkten en kerstactiviteiten in de regio Breda in kaart gebracht! Het bezoeken van een wintermarkt of kerstmarkt is een leuk uitje om met de kinderen in de kerst sferen te komen, lekker shoppen, warme chocomelk ,gluhwein en heerlijke hapjes. Een fijne tijd om met de familie leuke dingen te doen! 

Kerstmarkt Atelier da Silva in Bavel op 8 december 2018

Een leuke kerstmarkt met veel handwerk én leuke workshops voor jong en oud. Van 14.00 uur tot 21.00 uur staat de poort bij het atelier open, om de kerstsfeer op te snuiven.  Er is veel gezelligheid, handgemaakte artikelen, kampvuur, gluhwein, mini workshops voor ouders en voor kinderen . Dus kom gezellig met de hele familie naar de Bavelse Leij 

WinterWonderbeek van 13 december tot 3 januari 2019

Gezellige schaatsbaan met heel veel leuke activiteiten voor alle leeftijden. Op 29 december is het extra feest want dan is het Lichtjestocht... vanaf 19.00 uur stellen prachtig verlichte tractoren zich op voor een mooie tocht door Prinsenbeek! Kinderen en families mogen meelopen tussen de verlichte tractoren met een lampion! Ook wordt er een prijs uitgereikt voor het best versierde (ongemotoriseerde) voertuig. Haal de lampjes dus uit de kast en versier jouw bolderkar, kinderwagen, fiets of wat dan ook.
De route: Markt-Schoolstraat-Molenstraat-Kapelstraat-Markt.

Betoverend Breda van 14 december tot 7 januari 2019

Deze kerstmarkt op de Grote Markt in Breda mag je niet missen. Er zijn gezellige kerstkraampjes met veel leuks en lekkers voor kerstmis. Ook kun je schaatsen en er is een pratende kerstboom! 🎄 Het belooft heel sfeervol te worden, dus kom met de kinderen en je gezin en dompel je onder in kerstsferen in de Bredase binnenstad.

Kerstmarkt in Etten-Leur van 14 tot 17 december 2018

Van donderdag 14 t/m zondag 17 december staan er op het Raadhuisplein tientallen houten chalets waar jullie mooie kerst kado's en kerstversieringen kunnen kopen. Ook zijn er heerlijke winter hapjes en -drankjes.
De Kerstmarkt in Etten-Leur is iedere dag geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

Kerstbazaar Treehousebar op 15 en 16 december 2018

Gezellige kerstmarkt voor de hele familie bij de Mosten met heel veel leuke kerst ideeën. Je kan in deze kerstbazaar verrassende Kerst- en Nieuwjaarscadeaus kopen. Kom de wintersfeer opsnuiven, een winterbiertje proeven, een hapje eten en wandel naar buiten met een uniek kerstgeschenk. Deze kerstmarkt is op 15 en 16 december van 11 uur tot 21 uur.
Tip : leuk om te combineren met de gratis speurneuzenwandeling bij de Mosten

Kerstmarkt Ginneken 15 en 16 december 2018

Op zaterdag 15 december en zondag 16 december is het Ginneken in Breda helemaal in kerstsferen. Er is  een sfeervolle kerstmarkt met veel mooie kramen, veel live muziek en leuke kinderactiviteiten.

Rotary Santa Run 16 december 2018

Ren in je eigen kerstmannenpak voor het goede doel! Super leuk om met de hele familie te doen! Je krijgt het kerstmannenpak bij je inschrijving en natuurlijk een medaille na de run.

MEK Oosterhout Kerstmarkt 16 december 2018

Op 16 december is er een gezellige Kerstfair bij MEK in Oosterhout. Komen jullie ook? Snuffel rond in de verschillende kramen, maak een foto bij de kerststal of neem een lekker warme versnapering. De kerst markt bij deze kinderboerderij in OOtsrehout is van 10 uur tot 18 uur.

Belcrum Wintermarkt 15 en 16 december 2018

Iedereen is welkom op zaterdag 15 december van 11.00-23.00 uur en zondag 16 december van 11.00 tot 18.00 uur op de Belcrum Wintermarkt. Naast vele leuke kraampjes met lekker eten is er ook veel te beleven en te zien.
Voor de kids is er 2 dagen lang een programma bomvol winterse workshops; sneeuwpopjes versieren, koekjes bakken, voederplankje maken en meer.

Kerstmis in Princenhage 2018

Van zaterdag 15 december 2018 t/m woensdag 2 januari 2019 is Princenhage helemaal in kerstsferen. Er is van alles te doen. Zo kunnen jullie een mooie KerstCreatieRoute wandelen: Dit is een familie wandelroute met puzzeltocht langs kerstcreaties verspreid over Princenhage.

Mis je nog een kerstmarkt in de regio? laat het ons weten via breda@go-kids.nl 

(Levende) kerststallen in de regio Breda

Levende kerststal in Etten-Leur 

Ook dit jaar heeft het Cloveniersgilde Etten weer een mooie levende kerststal geregeld op de Markt in Etten-Leur. Deze levende kerststal is te bewonderen op Tweede Kerstdag van 13.00-16.00 uur.
Naast de kerststal zijn er tweede Kerstdag verschillende activiteiten, zoals rijdende trein-Kerstman-Presentjes voor de kinderen, daarnaast staat de Glühwein en chocomel warm. Eigenlijk mag geen kind dit mooie gebeuren missen deze bijzondere middag.

Kerststal Princenhage

Van zaterdag 15 december 2018 t/m zaterdag 5 januari 2019 is er een mooie kerststal op de Haagsemarkt te Princenhage. Elke dag kunnen jullie komen kijken van 9.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds.
De ezels, moeder Juul en dochter Guusje, en de schapen, Bolletje en Wolletje, zijn van 8.15u. tot 17.00u te bezichtigen. Tijdens de schoolvakantie slapen ze uit en zullen ze pas vanaf 9.30u te bezichtigen zijn.

Levende Kerststal Ulvenhout

De hele kerstperiode staat er een mooie kerststal bij de Pekhoeve in Ulvenhout. Op kerstavond komt de stal tot leven! 


Kerstmis bij de Tuincentra van de regio Breda

De verschillende tuincentra van Breda hebben ook altijd een hele mooie kerstafdeling. Hier is heel veel te kijken en te beleven voor de kinderen. Denk aan de Intratuin in Breda, Groenrijk in Prinsenbeek of Oosterhout.


TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)