Kerstmarkten regio Breda 2019 🎄

We hebben voor de december maand alle leuke kerstmarkten en kerstactiviteiten in de regio Breda in kaart gebracht! Het bezoeken van een wintermarkt of kerstmarkt is een leuk uitje om met de kinderen in de kerst sferen te komen, lekker shoppen, warme chocomelk ,gluhwein en heerlijke hapjes. Soms heeft de kerstmarkt ook een winterse schaatsbaan. De kerstvakantie is een fijne tijd om met de kinderen leuke dingen te doen! 

Klik steeds op de kopjes voor meer informatie over deze kindvriendelijke kerstmarkten!

Kerstbazaar bij Treehousebar 14 en 15 december 2019

Gezellige kerstmarkt voor de hele familie bij de Mosten met heel veel leuke kerst ideeën. Je kan in deze kerstbazaar verrassende Kerst- en Nieuwjaarscadeaus kopen. Kom de wintersfeer opsnuiven, een winterbiertje proeven, een hapje eten en wandel naar buiten met een uniek kerstgeschenk. Deze kerstmarkt is op 14 en 15 december 2019

Tip : leuk om te combineren met de gratis speurneuzenwandeling bij de Mosten!

WinterWonderbeek van 12 december tot 2 januari 2020

Gezellige schaatsbaan met heel veel leuke activiteiten voor alle leeftijden. Op 29 december is het extra feest want dan is het Lichtjestocht... vanaf 19.00 uur stellen prachtig verlichte tractoren zich op voor een mooie tocht door Prinsenbeek! Kinderen en families mogen meelopen tussen de verlichte tractoren met een lampion! Ook wordt er een prijs uitgereikt voor het best versierde (ongemotoriseerde) voertuig. Haal de lampjes dus uit de kast en versier jouw bolderkar, kinderwagen, fiets of wat dan ook.

Rotary Santa Run 15 december 2019

Ren in je eigen kerstmannenpak voor het goede doel! Super leuk om met de hele familie te doen! Je krijgt het kerstmannenpak bij je inschrijving en natuurlijk een medaille na de run.

Belcrum Wintermarkt 14 en 15 december 2019

Iedereen is welkom op zaterdag 14 december van 11.00-23.00 uur en zondag 15 december van 11.00 tot 18.00 uur op de Belcrum Wintermarkt. Naast vele leuke kraampjes met lekker eten is er ook veel te beleven en te zien.
Voor de kids is er 2 dagen lang een programma bomvol winterse workshops; sneeuwpopjes versieren, koekjes bakken, voederplankje maken en meer.

IJsbaan op de markt in Oosterhout tot 4 januari 2020

Iedereen kan komen schaatsen en genieten van de ijspret op de schaatsbaan in de kerstvakantie in Oosterhout. De ijsbaan is van 7 december 2019 tot en 5 januari 2020 open van 10.30 tot 's avonds laat. Op feestdagen zijn de openingstijden aangepast.

Betoverend Breda van 21 december tot 1 januari 2020

De sfeer van kerstmis op de Grote Markt in Breda mag je niet missen. Je kunt hier schaatsen en er is een pratende kerstboom! 🎄 Het belooft heel sfeervol te worden, dus kom met de kinderen en je gezin en dompel je onder in kerstsferen in de Bredase binnenstad.

Kerstmis in Princenhage 2019

Van zaterdag 14 december 2019 t/m woensdag 1 januari 2020 is Princenhage helemaal in kerstsferen. Er is van alles te doen. Zo kunnen jullie een mooie KerstCreatieRoute wandelen: Dit is een familie wandelroute met puzzeltocht langs kerstcreaties verspreid over Princenhage.

Mis je nog een kerstmarkt of tijdelijke schaatsbaan in de regio? laat het ons weten via breda@go-kids.nl 

(Levende) kerststallen in de regio Breda

Levende kerststal in Etten-Leur 

Ook dit jaar heeft het Cloveniersgilde Etten weer een mooie levende kerststal geregeld op de Markt in Etten-Leur. Deze levende kerststal is te bewonderen op Tweede Kerstdag van 13.00-16.00 uur. Naast de kerststal zijn er tweede Kerstdag verschillende activiteiten, daarnaast staat de Glühwein en chocomel warm. 

Kerststal Princenhage

Van zaterdag 14 december 2019 t/m zaterdag 4 januari 2020 is er een mooie kerststal op de Haagsemarkt te Princenhage. Elke dag kunnen jullie komen kijken van 9.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds.
De ezels, moeder Juul en dochter Guusje, en de schapen, Bolletje en Wolletje, zijn van 8.15u. tot 17.00u te bezichtigen. Tijdens de schoolvakantie slapen ze uit en zullen ze pas vanaf 9.30u te bezichtigen zijn.

Kerststal Ulvenhout 

Bij de Pekhoeve in Ulvenhout kun je ook dit jaar weer genieten van een mooie levensgrote kerststal!

Kerstmis bij de Tuincentra van de regio Breda

De verschillende tuincentra van Breda hebben ook altijd een hele mooie kerstafdeling. Hier is heel veel te kijken en te beleven voor de kinderen. Denk aan de Intratuin in Breda, Groenrijk in Prinsenbeek of Oosterhout.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)

 

Log In