World of Dinos staat in de zomervakantie weer in Nederland! Dit is de grootste dinosaurus expo van Europa, met allerlei levensgrote en bewegende dino's.

Naar World of Dinos in de zomervakantie

Daar wil je toch met je kinderen naartoe in de vakantie? Het kan in:

  • Utrecht - in de Jaarbeurshallen: van 2 juli tm 7 augustus
  • Eindhoven - in het Klohuisgebouw: van 16 juli tm 28 augustus

Via Go-Kids koop je de tickets met 20% korting!

Tickets met 20% korting!

Grootste reizende Dino Expo van Europa

De expo is enorm: maar liefst 10.000 vierkante meter vol met dinosaurus-attracties. Er zijn realistische dino modellen, interactieve elementen en een grote 'kidszone'. Stap samen in de wereld van de dinosaurussen, een waanzinnige belevenis voor het hele gezin!

Wereld vol dinosaurussen 

De expo van World of Dinos is onderverdeeld in werelddelen. Daar kom je oog in oog te staan met dinosaurussen op ware grootte - hoe gaaf is dat?! Bovendien kunnen ze bewegen en maken ze geluid... zo zie je een brullende T-Rex en een razendsnelle, bewegende Velociraptor. Spannend!!

World of Dinos in de zomervakantie

Meer dan alleen dino modellen

Naast de dino modellen zijn er speurtochten, een bioscoop met doorlopend documentaires en kun je een ritje maken op een dino. De kids kunnen ook op zoek gaan naar fossielen in de opgravingen met zand.

World of Dinos in Utrecht

Van 2 juli tot en met 7 augustus staat World of Dinos in de Jaarbeurs Utrecht. Een bezoek aan de expo duurt maximaal anderhalf uur. Daarmee heb je een waanzinnig uitje voor je kinderen in de zomervakantie!

Dino's in Utrecht met 20% korting!

World of Dinos in Eindhoven

En je kunt niet alleen in Utrecht naar World of Dinos deze zomervakantie - ook in Eindhoven staan de dino's een paar weken lang: van 16 juli tot en met 28 augustus in het Klokhuisgebouw. Zo kun je dus de hele zomervakantie wel ergens genieten van deze geweldige dinosaurus-expo!

Dino's in Eindhoven met 20% korting!

 

Getest door Go-Kids!

Tijdens de Voorjaarsvakantie stond World of Dinos in Amsterdam. Toen heeft Charlotte van Go-Kids Amsterdam met haar kids een kijkje genomen. Wat een fantastische ervaring en wat waren de kinderen onder de indruk! Bekijk hun verhaal hier:

Blog: Dagje World of Dinos

Wil je jouw dino-fan voorbereiden op een dagje World of Dinos? Zorg dat je alles in huis hebt zodat jouw dino-fan aan niets ontbreekt!

Bekijk de dino blog!