Go-Kids zoekt nieuwe uitdagingen in het Noorden. Durf jij de uitdaging aan?

Voor Noord Nederland zoekt Go-Kids collega franchisenemers. Noord Nederland is met Friesland, Groningen en Drenthe een prachtig gebied met veel recreatie. Met Go-Kids brengen wij de leuke kindvriendelijke plekken en activiteiten in kaart, zo ook hier. Het is onze visie dat door veel te doen, kinderen gestimuleerd worden in hun talent en ontwikkeling. Wij proberen daarom met het delen van tips en ideeën ouders te inspireren om actief te zijn met hun kinderen. Op het gebied van sport, spel, kunst, cultuur, muziek en natuur. De ene regio heeft meer van het ene, de andere meer van het andere. Door de balans te vinden tussen wat de regio te bieden heeft en waar jouw passie ligt, heeft iedere regio zo z’n eigen unieke waarde.  

Go-Kids kent momenteel 26 regio's die ongeveer heel Nederland verdelen. Met een team van 20 franchisenemers bereiken we maandelijks meer dan 200.000 gezinnen via het platform en hebben we meer dan 120.000 social media volgers die we voorzien van tips, ideeën en inspiratie. 

De uitdaging in Noord Nederland

Noord Nederland is wijds, met veel natuur. Maar ook prachtige steden en dorpen met recreatie en toerisme. Hoe kun je Go-Kids hier succesvol maken? Voor die uitdaging zijn wij op zoek naar mensen die zelfstandig willen ondernemen en zowel commercieel, communicatief als online vaardig zijn. Je hebt hier minimaal 20 uur per week tijd voor en bent niet bang voor een mooie uitdaging. Je hebt alle vrijheid, een eigen tijdsindeling en denkt op alle niveaus mee! Bovendien word je onderdeel van een team van meer dan 20 franchise collega’s door het hele land waar je mee kunt samenwerken en sparren.

Herken jij je in dit beeld? Neem dan contact met ons op. Dit kan via info@go-kids.nl of je mag ook bellen met Riëtte Mulder-Lemein:  06 11 88 6356.

Wie weet word jij wel onze nieuwe collega!