Zwemles bij zwembad Doelum

Hogenkampseweg 45, 6871JK Renkum

Doelum is het zwembad in Renkum. Kinderen kunnen hier vanaf baby al zwemmen.

Liz & Wes Spetterles

Tijdens de Liz & Wes Spetterles worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes stap voor stap vertrouwd gemaakt met water en zetten ze de eerste stappen in het watervrij worden. Samen met papa, mama, opa of oma spetteren, zingen en drijven in diep en ondiep warm water is voor ieder kind een feest!
Gedurende de lessen wordt er een belevingswereld voor de kinderen gecreëerd. Samen met Liz & Wes en hun vriendjes beleven zij de eerste stappen in en om het water. 

Zwemles

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen op zwemles. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

Aquafun

Heb je een B-diploma en wil je eindelijk alles in het water doen wat zonder diploma niet mocht? Kom dan mee snorkelen, apenkooien, estafette racen en survivallen! AQUAFUN is een leuke, gevarieerde en uitdagende les voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, met minimaal zwemdiploma B.
Plezier en bewegen staan bij deze les centraal.

Je zit nergens aan vast. Je kan betalen met een losse les of een meerbadenkaart aanschaffen.