Doelum is het zwembad in Renkum. Kinderen kunnen hier vanaf baby al zwemmen.

Liz & Wes Spetterles

Tijdens de Liz & Wes Spetterles worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes stap voor stap vertrouwd gemaakt met water en zetten ze de eerste stappen in het watervrij worden. Samen met papa, mama, opa of oma spetteren, zingen en drijven in diep en ondiep warm water is voor ieder kind een feest!
Gedurende de lessen wordt er een belevingswereld voor de kinderen gecreëerd. Samen met Liz & Wes en hun vriendjes beleven zij de eerste stappen in en om het water. 

Zwemles in Renkum

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen op zwemles. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

Oefenuur

Om je kind extra voor te bereiden op het diplomazwemmen, kun je tijdens het oefenuur samen met je kind oefenen op onderdelen die bij het diplomazwemmen aan bod komen. Er zijn materialen
beschikbaar die ook gebruikt worden tijdens de zwemles. Zo kan je bijvoorbeeld oefenen om door het duikgat te zwemmen. En er is een gediplomeerde zweminstructeur aanwezig die uitleg geeft over de
verplichte zwemonderdelen en aanwijzingen geeft.

Zeemeerminzwemmen in Renkum

Leer zwemmen als een echte zeemeermin! Tijdens een leuke workshop  van twee uur kan je kennis maken met deze bijzondere zwemtechniek. Ook zijn er speciale zeemeermin zwemlessen.
Onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur leer je alle technieken te beheersen die je nodig hebt om te kunnen zwemmen als een echte zeemeermin. 

Zwangerschapszwemmen in Renkum

Zwanger zijn is een bijzondere ervaring. Bewegen in het water is de manier om tijdens deze 9 maanden veilig in conditie te blijven. In het water kun je je bewegen zonder dat het jouw gewrichten belast en het is ook nog eens heerlijk ontspannend! Naast licht conditionele oefeningen leer je diverse ademhaling- en ontspanningstechnieken, een ideale combinatie om fit en gezond te blijven tijdens je zwangerschap. 

In de regio zijn verschillende zwembaden van Optisport met een uitgebreid aanbod voor kinderen. Ben je benieuwd naar dit aanbod? Lees dan deze blog