Zed en Sop zwemles

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen op zwemles bij zwembad Jottem in Huissen, vlakbij Arnhem. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

Oefenuur
Elke zaterdag is er een oefenuur waar kinderen die bij zwembad Jottem zwemles hebben gratis naartoe mogen als ze worden begeleid door een betalende ouder/verzorger. De instructeurs staan klaar om tips te geven en vragen te beantwoorden. 

Na het behalen van het A, B en C diploma is het mogelijk om hier lessen zwemvaardigheid te volgen. 

Liz & Wes Spetterles

Tijdens de Liz & Wes Spetterles worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes stap voor stap vertrouwd gemaakt met water en zetten ze de eerste stappen in het watervrij worden. Samen met papa, mama, opa of oma spetteren, zingen en drijven in diep en ondiep warm water is voor ieder kind een feest!
Gedurende de lessen wordt er een belevingswereld voor de kinderen gecreëerd. Samen met Liz & Wes en hun vriendjes beleven zij de eerste stappen in en om het water. 

Zeemeerminzwemmen

Leer zwemmen als een echte zeemeermin! Leer tijdens deze lessen de bijzondere zwemtechniek en leer zwemmen als een echte zeemeermin.
Onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur leer je alle technieken te beheersen die je nodig hebt om te kunnen zwemmen als een echte zeemeermin. We leren je onder andere over materiaalgebruik, de juiste ademtechnieken en om snel en sierlijk te zwemmen met een monovin. Ook leuk voor een kinderfeestje!

In de regio zijn verschillende zwembaden van Optisport met een uitgebreid aanbod voor kinderen. Ben je benieuwd naar dit aanbod? Lees dan deze blog