Zed en Sop zwemles

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen op zwemles bij zwembad De Waterlinie. Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

Zwangerschapszwemmen

Tijdens je zwangerschap kan je hier Aqua9maanden lessen volgen. Bewegen in het water is de manier om tijdens deze 9maanden verantwoord in conditie te blijven. In het water kun je je bewegen zonder dat het jouw gewrichten belast en het is ook nog eens heerlijk ontspannend! Naast licht conditionele oefeningen leer je diverse
ademhaling- en ontspanningstechnieken, een ideale combinatie om fit en gezond te blijven tijdens je zwangerschap.

Liz & Wes Spetterles

Tijdens de Liz & Wes Spetterles worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes stap voor stap vertrouwd gemaakt met water en zetten ze de eerste stappen in het watervrij worden. Samen met papa, mama, opa of oma spetteren, zingen en drijven in diep en ondiep warm water is voor ieder kind een feest! Gedurende de lessen wordt er een belevingswereld voor de kinderen gecreëerd. Samen met Liz & Wes en hun vriendjes beleven zij de eerste stappen in en om het water. 

Zeemeerminzwemles

Leer zwemmen als een echte zeemeermin tijdens speciale zeemeerminzwemlessen. Onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur leer je alle technieken te beheersen die je nodig hebt om te kunnen zwemmen als een echte zeemeermin. 

In de regio zijn verschillende zwembaden van Optisport met een uitgebreid aanbod voor kinderen. Ben je benieuwd naar dit aanbod? Lees dan deze blog