Duitsekampweg 45, 6874BV Oosterbeek

Bij ZapTeam Outdoor kan je een heel gaaf lasergame kinderfeestje geven! 

Je speelt op een 2000 m2 grote, speciaal ingerichte lasergame arena in Wolfheze! Een spannende lasergame locatie vol kisten, legertenten, olietanks en kleine forten die jij kan verdedigen!

Liever lasergamen in het bos rond Oosterbeek, Wageningen, Veenendaal, Rhenen, Ede of ergens anders bij jou in de buurt? Of heb je zelf een leuke locatie? Dan komt het team naar je toe!

Outdoor lasergamen is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud. ZapTeam begeleidt het lasergame feestje met diverse leuke lasergame spellen. 

Het feestje

Je wordt welkom geheten op de afgesproken tijd en locatie. Daarna wordt kort uitgelegd hoe de laserguns werken en wat de spelregels zijn.

Meestal wordt er begonnen met twee rondes Team tegen Team, zo kunnen de kinderen de laserguns leren kennen en worden ze geholpen om te leren richten en raak te schieten.

Afhankelijk de leeftijd van de kinderen en de hoeveel tijd die geboekt is, worden er daarna nog een paar verschillende lasergame spellen gespeeld. Er is van alles mogelijk. Op de website vind je de verschillende spellen. 

Kom je ook?

Vanaf €120 kan je al met een groep komen lasergamen! De speeltijd die je boekt is ook de tijd die je krijgt! Pauze en uitleg krijg je er gratis bij. 

De ZapTeam guns zijn praktisch waterdicht, dus ook bij slecht weer kan je gewoon spelen! Mocht je echt niet nat willen worden dan kan je het feestje kosteloos verplaatsen.

Wil je liever zelf een lasergame feestje organiseren? Ze verhuren hier ook lasergame sets en andere feestkisten voor thuis! 

 

 

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Outdoor