Hazekamp 35, 6707HE Wageningen

Bij Cool Kinderfeestje in Wageningen kan je heel veel leuke feestkisten huren. Zo kan je voor een klein bedrag thuis een heel gaaf kinderfeestje vieren! Je kan de feestkisten in Wageningen ophalen en weer terugbrengen.

Een kleine greep uit het aanbod: 

Lasergame feestjes

Er zijn twee soorten lasergame sets te huur. De Laser Striker laserpistolen zijn licht en handzaam en voor alle leeftijden geschikt. De LaserStrikers hebben een ongelimiteerde voorraad munitie. Je schiet op elkaars pistool, je hoeft geen hesjes, petjes of helmen op. Gewoon lekker vrij in het bos rondrennen dus!

De Assault Striker lasergeweren zijn zo groot dat je ze met twee handen vast moet houden. Gelukkig zijn ze niet zwaar, dus bruikbaar voor iedereen! Ze bieden een keus uit 5 wapenstanden: Elk volgend wapen is iets sterker, maar ook iets trager. Je munitie moet je regelmatig herladen. Je schiet op elkaars geweer. Je hoeft dus geen vesten of hoofdbanden aan, waardoor je lekker rond kunt rennen.

Wil je liever begeleid lasergamen op locatie? Dat kan ook! Kijk dan bij het kinderfeestje van ZapTeam Outdoor

Creatieve feestjes

Wil je wat lekkers gaan bakken? Of liever wat gaan knutselen? Er zijn verschillende creatieve feestkisten te krijgen. Zo kan je lekkere cupcakes of koekjes gaan bakken. Maar je kan ook een echt beautyfeestje geven. Of wil je liever eenhoorns of zeemeerminnen knutselen? Het kan allemaal! 

Buitenfeestjes

Het is heerlijk om lekker naar buiten te gaan met een kinderfeestje. Buiten is van alles te beleven. En zeker met een feestkist in een leuk thema. Kleine kinderen kunnen zich helemaal uitleven als kabouter, er is een echt smokkelfeestje en kinderen kunnen als piraat gaan speuren! 

 

 

 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor