De Pannekoekenbakker in Buren
Buitenhuizenpoort 25, 4116 CA Buren

Lekker pannenkoeken eten in de Betuwe

Middenin het mooie stadje Buren in de Betuwe ligt dit mooie en kindvriendelijke restaurant. De ideale plek om lekker te eten na een dagje uit in de Betuwe. 

De Pannekoekenbakker Buren heeft verschillende restaurantruimtes met allemaal een eigen karakter en sfeer. Ouders met kinderen willen graag in de buurt van de binnenspeeltuin zitten. Senioren of volwassenen zonder kinderen kiezen vaak voor de voorzaal bij de sfeervolle open haard.

Het heerlijke terras ligt altijd deels in de schaduw en deels in de zon. Het terras heeft 190 zitplaatsen en wordt vaak door grote parasols overdekt. Als het wat slechter weer is kan je toch van "het buiten zijn" genieten op het verwarmde terras. Een gedeelte van het terras is rookvrij! 

Kindvriendelijk restaurant

Voor de kinderen is het altijd feest bij de Pannekoekenbakker. Bij de heerlijke kinderpannenkoeken of kinderijsjes zitten natuurlijk de "smul" muntjes. Als de kinderen gegeten hebben en de ouders willen nog even natafelen kunnen de kinderen gaan spelen in de binnenspeeltuin of de buiten zandbak. Voordat de kinderen naar huis gaan bezoeken ze nog de speelgoedwinkel waar ze met hun "SMUL" muntjes nog een leuk cadeautje kunnen kopen. 

De stad Buren

Buren is een prachtig stadje om heerlijk doorheen te slenteren. Met kinderen is het erg leuk om het Marechausseemuseum te bezoeken. Ook worden er regelmatig leuke evenementen en activiteiten georganiseerd in Buren. 

 

 

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor