Top 5 kerstmarkten regio Arnhem & Betuwe. 

De kerstperiode vinden wij altijd één van de mooiste tijden van het jaar. Met gezellige kerstmuziek, lekker eten en drinken, sfeervolle kerstversiering in de stad, in de straat en vast ook thuis. Hoe leuk is het dan om een bezoek te brengen aan één of meer kerstmarkten en shows voor nóg meer kerstgevoel en beleving met je gezin? Zo zijn er in de regio Arnhem & Betuwe genoeg leuke kerstmarkten in onder meer Arnhem, Ede en Tiel. En wat dacht je van 'Christmas World' bij de Intratuin in Duiven? Bekijk ook onze agenda voor een uitgebreid overzicht van de leukste kerstmarkten en shows in de regio. 

Foto collage kerst

 

We tippen je graag onze top 5 kerstmarkten en kerstshows in de regio Arnhem & Betuwe:

  1. - Kerstmarkt binnenstad Arnhem
  2. - Winterwonderland bij Kasteel en Park Rosendael
  3. - Charles Dickens Festijn Tiel
  4. - Dickens Fair Bennekom
  5. - Christmas World bij Intratuin Duiven

Quinn Christmas World intratuin Duiven

Bron foto: eigen materiaal

Wij hebben een  uitgebreid overzicht van onze top 5 leukste kerstmarkten en shows in de regio. Dus ga er lekker voor zitten en laat je informeren en inspireren voor jouw bezoek aan een Kerstmarkt.  

Grote Kerstmarkt in binnenstad Arnhem 17 december

Winter wonderland in de binnenstad van Arnhem. Bijna de hele maand december is het genieten van winterse kersttaferelen in de stad. In de weekenden van 9 en 10 december en van 16 en 17 december is het extra gezellig in Arnhem met onder meer kerstmuziek, houten kersthuisjes, koren, orkesten en nog veel meer. En op zondag 17 december vindt de grootste Kerstmarkt van het Oosten plaats. Kom en ervaar de magie! Ga jij deze afvinken met je kids? Meer info over de grootste Kerstmarkt van het oosten vind je hier

Winterwonderland op Kasteel Rosendael 16 en 17 december

Kasteel Rosendael vormt het decor van een bijzondere winterfair. Met verschillende winterse activiteiten en unieke producten in een sprookjesachtige omgeving. Kom jij ook langs op zaterdag 16 of zondag 17 december? Georganiseerd door Trots Events vindt tijdens dit weekend de 'WinterFair' plaats. Een fair waar je de mooiste en lekkerste cadeautjes voor onder de kerstboom kunt vinden. In een mooi aangeklede omgeving en met een uitgelicht kasteel geniet je van kerstmuziek en bijzondere activiteiten voor jong en oud! Plan daarnaast ook nog even een bezoekje aan het kasteel zelf. Je wordt speciaal ontvangen door de kasteeldames en heren. Meer informatie en toegangsprijzen vind je op de pagina van Kasteel en Park Rosendael

Winterfair kasteel Rosendael

bron foto: Kasteel en Park Rosendael

Charles Dickens Festijn in Tiel 17 december

Zondag 17 december is de binnenstad van Tiel compleet omgetoverd tot Dickense taferelen. Tussen 12.00 en 17.00 uur geniet je van prachtige winterse taferelen compleet in Dickens stijl. Zo'n 200 personages uit de beroemde boeken van Charles Dickens komen die dag tot leven zoals Scrooge, Oliver Twist en de onmisbare straatschoffies. Dickens Street wordt sfeervol aangekleed met strobalen, wasgoed en heerlijk geurende kerstbomen. Kom langs en geniet. Voor alle info check je deze website.

Dickens Fair Bennekom op 8 en 9 december

Al meer dan 15 jaar wordt dit gezellige evenement in Bennekom georganiseerd; het Dickens Fair. Elk jaar in december een weekend lang extra gezellige kerstsferen, fijne kerstmuziek, ruim 100 kraampjes en dat alles in de stijl van Dickens. Het complete centrum van Bennekom wordt in het weekend van 8 en 9 december omgetoverd tot een kerstfair in de stijl van Charles Dickens. Meer informatie over openingstijden van de fair vind je hier

Christmas World bij Intratuin Duiven 8 oktober t/m 7 januari

Wanneer jij ook zo van de kerstsfeer houdt en geniet van de magie van Kerst, breng dan absoluut een bezoek aan de prachtige kerstshow Christmas World bij Intratuin Duiven. Van 8 oktober tot en met 7 januari geniet je hier van de mooiste versierde kerstbomen, talloze kerstdorpen, een waar spektakel op de roltrap en kijk je je ogen uit bij alle twinkelende lichtjes. Hier kun jij je absoluut verwonderen over de prachtig versierde kerstbomen en doe je vast en zeker inspiratie op voor de mooiste kerstdecoratie voor jouw thuis. De Intratuin in Duiven is dagelijks geopend. Tip: als je de kerstshow bezoekt doe dan ook nog even een drankje bij de Proeftuin en laat je kids lekker spelen in de speeltuin. Speelplezier gegarandeerd!  Meer informatie vind je hier.

Quinn en Vayen Christmas World Intratuin Duiven

Bron foto: eigen materiaal

Bovenstaande Kerstmarkten en kerstshow zijn wat ons betreft toch wel de highlights van deze regio Arnhem & Betuwe. Het kan natuurlijk zijn dat er volgens jou een kerstmarkt ontbreekt. Laat het ons weten. We zijn altijd op zoek naar leuke kerstlocaties. Laat je in ieder geval informeren en enthousiasmeren door onze Go-Kids top 5 Kerstmarkten in de regio Arnhem & Betuwe.