De leukste kinderfeestjes in regio Arnhem, Betuwe en Gelderse Vallei

Wanneer kinderen jarig zijn is dat altijd een feestje waard. En wat is er nou leuker om jouw partijtje te vieren met vriendjes en vriendinnetjes? Lees onze leukste kinderfeestjestips en doe inspiratie op. Of je nu op zoek bent naar creatieve, sportieve, actieve of kinderfeestjes in de natuur. Hier vind je ze allemaal! Wist je dat we in de regio Arnhem, de Betuwe en rondom de steden Barneveld, Ede, Wageningen, Otterlo en Doetinchem volop aanbod hebben in de leukste kinderfeestjes? Lees snel verder en doe inspiratie op.

Lees verder na deze tips

Natuur, avontuur en ontdekken

Buiten gewoon FEEST kinderfeestje

kinderfeestje buiten gewoon feest

Bij Buiten gewoon FEEST vier je avontuurlijke kinderfeestjes in de natuur. Ze organiseren avontuurlijke, creatieve en originele kinderfeestjes waarbij de nadruk ligt op buiten in de natuur zijn. Vooraf kies je zelf een thema zoals; Minecraft, Pokemon, Bushcraft, heksen of kabouters . Je gaat op avontuur in de natuur en halverwege is er wat lekkers te eten en te drinken. 

Buiten gewoon FEEST

Kinderfeestje bij GeoFort

Kinderfeestje GeoFort

Vier je kinderfeestje op GeoFort! Je bepaalt zelf wat je gaat doen. Er is vallen alles te zien en te beleven! Wie navigeert het best op geur? Volg de route naar het intelligente doolhof, ga op reis naar de kern van de aarde en speel in de Vleermuisspeurtuin! Maar wist je dat je hier ook toffe Minecraft feestjes kunt houden? Dus ben jij een Minecraft fan dan zul je hier zeker slagen!

Kinderfeestje GeoFort

Kinderfeestje Fruitpark Ochten

Kinderfeestje Fruitpark Ochten

Op het Fruitpark Ochten ligt een 18 hole midgetgolfbaan. Ideaal voor een kinderfeestje! Je kan hier een kinderfeestarrangement boeken waar naast het midgetgolfen ook veel lekkers bij zit. Net als een cadeautje voor de jarige. Ook kun je spelen in de speeltuin, picknicken tussen de fruitbomen of vies worden op het blotevoetenpad. 

Kinderfeestje Fruitpark Ochten

Thuis en thuis themafeestjes

Limonade met Prik kinderfeestje

Limonade met Prik kinderfeestje

Wil jij een kinderfeestje organiseren dat super cool is en creatief, maar ook gewoon thuis gevierd kan worden? En kun jij wel wat hulp gebruiken bij de organisatie? Dan hebben wij een leuke tip: Limonade met Prik uit Ede levert niet alleen een draaiboek voor jouw coole kinderfeest, maar kan ook volledig ontzorgen in het organiseren van een kinderfeestje voor jouw zoon of dochter thuis. Leuk weetje: ze hebben het immens populaire Minecraft toegevoegd aan hun feestassortiment. Hoe gaaf is dat!

Limonade met Prik kinderfeestje

Cool kinderfeestje

lasergamen met Cool kinderfeestje

Bij Cool Kinderfeestje in Wageningen kan je heel veel leuke feestkisten huren. Zo kan je voor een klein bedrag thuis een heel gaaf kinderfeestje vieren! Je kan de feestkisten in Wageningen ophalen en weer terugbrengen. Zo kun je bijvoorbeeld lasergame sets huren. Er zijn twee soorten te huur.  Ook bieden ze een toffe binnen locatie aan voor een lasergame feestje. Helemaal handig! Maar ook kun je terecht bij Cool Kinderfeestje voor een creatief kinderfeestje en buitenfeestje. De keus is ruim genoeg. Zo zit er vast wat leuks voor jou tussen.

Ik wil een Cool kinderfeestje!

Kinderfeestje bij Kasteel Rosendael

Kinderfeestje Kasteel Rosendael

Vier een kinderfeestje in een heus kasteel waar graven en hertogen hebben gewoond of lekker buiten in het park met activiteiten.
Kasteel en park Rosendael nabij Arnhem biedt twee kinderpartijtjes: Hoe word ik een echte prins of prinses? en Super Snuffel Speur Spel. Bij het Prinsen en Prinsessenfeestje maak je een tocht door het kasteel met een hofdame of lakei. Leer sierlijke buigingen maken, statig lopen en deftig drinken. Bij het speurfeest ga je zelf met je vriendjes en vriendinnetjes op pad in het park. Een Beleef!plattegrond wijst je de weg en geeft aan welke dingen je niet mag missen.

Ik wil een kasteelfeest!

Creatieve en binnen kinderfeestjes

Kinderfeestje bij het Kijk en Luistermuseum

Kinderfeestje Kijk en Luistermuseum

Vier jouw muzikale kinderfeestje bij het Kijk & Luistermuseum in Bennekom. Het Kijk & Luistermuseum is heel leuk voor een kinderfeestje. Hier kun jij low budget een gaaf en muzikaal kinderfeestje vieren. De demonstraties in de muziekzaal met speeldozen en figuren die muziek maken vallen steeds weer in de smaak. Ook kun je hier je eigen draaiorgeldiploma behalen.  Span die spierballen maar aan en draaien maar! Of maak je eigen muziek met de muziekdoos. Neem verkleed plaats in de oude schoolklas uit 1920 en maak oude proefwerkjes. Sluit af met wat lekkers in de koffiekamer. Een heerlijk lowbudget kinderfeestje.

Kinderfeestje Kijk en Luistermuseum

Kinderfeestje bij De Pannekoekenbakker Buren

Kinderfeestje Pannekoekenbakker buren

Bij de Pannekoekenbakker Buren kan je verschillende kinderfeestjes vieren. Bij elke feestje kan je natuurlijk genieten van de heerlijke pannenkoeken en krijgen de kinderen SMUL-munten waar ze een leuk cadeautje mee kunnen uitzoeken.

Smullen bij Pannekoekenbakker Buren

Sportieve kinderfeestjes

Kinderfeestje bij Monkey Town Leerdam

Kinderfeestje Monkey Town Leerdam

Een kinderfeestje bij Monkey Town in Leerdam is altijd één groot feest! Lekker spelen, klimmen en klauteren met vriendjes en vriendinnetjes.
Elk feestje krijgt bij Monkey Town zijn eigen verjaardagstafel waar kinderen even kunnen uitrusten van het spelen, wat kunnen komen drinken en waar natuurlijk wat lekkers kan worden gegeten. Er zijn verschillende arrangementen te boeken waarbij altijd wat lekkers te snoepen en te eten is en je natuurlijk kunt spelen. Maar wist je dat je je partijtje ook uit kunt breiden met lasergamen en bowlen? Jouw verjaardag wordt één groot feest bij Monkey Town Leerdam!

Kinderfeestje Monkey Town Leerdam

Zwemfeestjes bij Optisport Jottem en Doelum

Zwemfeestje bij Optisport Jottem

Bij zwembad Jottem in Huissen en Optisport Doelum in Renkum kan je verschillende kinderfeestjes vieren. Zo kun je kiezen uit een Zeemeerminfeestje waarbij je leert zwemmen als een echte zeemeermin. Of wil je liever swingend je verjaardag vieren? Boek dan het discofeestje. Tijdens de zwemdisco gaat het licht uit en de discolampen aan en kun je losgaan op de nieuwste hits. Super gaaf toch! Tijdens het zwemfeestje is het hele zwembad gereserveerd voor het zwemfeestje. Er liggen materialen in het water voor extra speelplezier en er is professioneel toezicht. Er is drinken, wat lekkers en een kleine verrassing voor iedereen. 

Doe mij zo'n zwemfeestje!

 

Klik hier voor alle toffe kinderfeestjes tips in de regio!

Log In