Binnenkort jarig?
Wij hebben leuke tips voor kinderfeestjes!

De meeste kinderen kijken er het hele jaar naar uit. Het vieren van het kinderfeestje! Het is natuurlijk ook fantastisch om al je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen voor jouw feestje. De mogelijkheden voor een leuk kinderfeestjes zijn enorm. Deze nieuwsbrief vol met kinderfeestjes geeft je een aantal leuke tips als je op zoek bent naar een origineel, spannend, sportief of creatief kinderfeestje! 

 

 

Feest bij Monkey Town

Bij Monkey Town in Leerdam kan je terecht voor de leukste kinderfeestjes. Je kan hier natuurlijk lekker spelen, maar ook lasergamen en bowlen kan hier! De jarige krijgt een leuk cadeautje en er is natuurlijk voor iedereen wat lekkers!
Daar wil ik meer over weten!
 

Ritmiek Dans en Muziek heeft locaties in meerdere plaatsen in de regio en je kan hier verschillende themafeestjes vieren. Of je nu een prinsessenfeestje wil vieren, aan de slag wil als politieagent of het circus in wil, het kan allemaal! Ook is het mogelijk om een indianenfeest, piratenfeest of discofeest te geven.  

Bij Jumpsquare in Arnhem kan je heel leuk en sportief kinderfeestje vieren. Ga samen los op de trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en leef je helemaal uit. Na afloop kunnen jullie nog lekker even chillen en snacken aan een speciaal voor jullie gereserveerde tafel. 

 

Kinderfeestje in het museum

In een museum kan je vaak heel goed een leuk kinderfeestje vieren. Zo kan je bij GeoFort een echt minecraft feestje vieren. Bij het Kijk en Luistermuseum ga je terug in de tijd en ontdek je hoe er vroeger muziek werd gespeeld. In het Elisabeth Weeshuis Museum kom je alles te weten over het leven van de kinderen in het weeshuis vroeger. Wil je alles weten over de marechaussee? Dan is een kinderfeestje in het Marechausseemuseum een aanrader! In deze blog vind je meer informatie en tips over kindvriendelijke musea in de regio. 
 
Een eerste (of tweede) kinderfeest is een hele happening. Niet alleen voor de jarige, maar ook voor de ouders of begeleiders van het feest. Speciaal voor jonge kinderen heeft Confetti per Mail een kinderfeestje ontwikkeld die je thuis kunt vieren. Lekker vertrouwd in de eigen omgeving.
Ben je op zoek naar een sportief kinderfeestje bij jou in de buurt? Monkey Moves biedt te gekke feestjes aan in een gymzaal bij jou in de buurt! De feestjes zijn er al voor kinderen vanaf 2 jaar! Kinderfeestjes kunnen worden gehouden in de gemeente Arnhem, Duiven, Westervoort en Rheden. 
 

Kinderfeestje in de natuur

Ben je op zoek naar een kinderfeestje in de natuur? Dan zit je bij Natuur is een Feest zeker goed! In en rondom Wageningen kan je een te gek feest vieren in de bossen. Je mag zelf aangeven waar je het feestje wil vieren! 
Dat lijkt me leuk!
 

Zwemfeestje

Bij de verschillende Optisport locaties in de regio kan je een leuk zwemfeestje geven. Zo is het mogelijk om te zwemmen als een echte zeemeermin en kan je soms zelfs het hele zwembad afhuren voor het feestje. Dat is lekker overzichtelijk! Er zijn feestjes mogelijk in Zwembad Doelum in Renkum, Zwembad Jottem in Huissen en 't Gastland in Rhenen. In Rhenen kan je ook komen bowlen!
Op zoek naar een creatief kinderfeestje? Bij de Frutseltante is het aanbod groot! Je kan lekker aan de slag met foam of silk clay, werken met 3D verf of wat dacht je van een handletter-workshop? De kinderen kunnen ook worden geschminkt of krijgen een mooie glittertattoo.
In de bossen rondom Wageningen, Oosterbeek, Veenendaal, Ede of Arnhem kan je een heel gaaf lasergame kinderfeestje geven! Of kom naar een locatie in Oosterbeek waar op het sportveld een arena wordt gebouwd met opblaas obstakels. 
 

Huur een feestkist

Bij Cool Kinderfeestje in Wageningen kan je leuke feestkisten huren! Zo kan je alles huren om te lasergamen, voor een smokkelspel, voor je eigen cupcake party of voor een echte bioscoop thuis!
Wat een goed idee!
 
Buiten gewoon FEEST! organiseert avontuurlijke, creatieve en originele kinderfeestjes waarbij de nadruk op buiten ligt. Ben je op zoek naar een boswachtersfeest, een speurneuzen-feest of een kabouterfeest? Het kan allemaal! Je kan ook zelf een feestje samenstellen.
Bij Cultura in Ede kan je een leuk kinderfeestje geven! Zo kan je een echte dansworkshop volgen, een theaterfeestje houden of lekker creatief aan de slag gaan. Aan het eind komen de ouders kijken naar de kunstwerken of wonen het dans- of theateroptreden bij!
 

Kinderfeestje bij Berbar

Bij Berbar in Bennekom kan je heel veel leuke feestjes vieren! Zo kan je hier lekker aan de slag met slijm! (hebben wij gedaan, lees er alles over deze blog) maar je kan ook wat lekkers maken, knutselen of als detective aan de slag. En er is nog veel meer mogelijk!
Daar wil ik meer over weten!
 
Bij De Houtzagerij kan je een leuk feestje geven in de indoor speeltuin! Ook is er een leuke speeltuin buiten. En natuurlijk ga je ook wat lekkers eten in het restaurant. Vanuit hier kan je ook met de kinderen lekker de natuur in en spelen in het speelbos. 
Bij de Pannekoekenbakker in Buren kan je leuke kinderfeestjes vieren. Bij elke feestje kan je  genieten van de heerlijke pannenkoeken en kunnen de kinderen met de SMUL-munten een leuk cadeautje uitzoeken.
 

Fruitpark Ochten

Hier kan je midgetgolfen. Ideaal voor een kinderfeestje! Je kan hier een arrangement boeken waar naast het midgetgolfen ook veel lekkers bij zit. Net als een cadeautje voor de jarige. Ook leuk zijn de speeltuin, de kinderboerderij en het blotenvoetenpad!
Dat lijkt me leuk!
 
Ben je op zoek naar een sportief kinderfeestje? Ubuntu Sport biedt verschillende sportieve feestjes aan. De feestjes worden gegeven door enthousiaste coaches. Zij regelen ook een locatie in de buurt en het materiaal. Je hoeft dus alleen nog maar aan het eten en drinken te denken. 
Wil je een speurtocht doen maar zie je op tegen het uitzetten? De Kids Trails van Qula zijn de oplossing! Deze digitale speurtocht kan in elke buurt of wijk gelopen worden. De kinderen krijgen op een mobiele telefoon allerlei grappige zoekopdrachten, raadsels en gekke vragen.