In Kasteel Doorwerth kun je een uitdagende escape route door het hele kasteel spelen. Met het spelen van deze game voorkom je dat het verhaal van Gelderland gewist wordt door het kraken van codes en het oplossen van puzzels. Houd je van raadsels en van het speuren naar verborgen aanwijzingen, breng dan snel een bezoek aan Kasteel Doorwerth!

Bij het spelen van dit spel red je de collectie van het museum. Dit doe je door met gezinsleden puzzels op te lossen en raadsels te ontrafelen, maar ook door het zoeken van topstukken in de collectie. De route staat garant voor een uitdagende zoektocht in en rond het museum. Je gaat aan de slag met de Gelderse geschiedenis en de collectie van het museum.

Duur:           
Ongeveer twee uur.

Starttijd:     
14.30 uur 

Deelnemers:
Twee tot maximaal vijf deelnemers vanaf acht jaar en ouder.

Advies:         
Laat tenminste één volwassene onderdeel van de groep zijn. Door de krachten van ouders en kinderen te bundelen, heb je de meeste kans om alle puzzels op te lossen.

Nodig:         
Voor het oplossen van de puzzels is een smartphone met QR-scanner noodzakelijk.

Kosten:       
De escape route kost € 69,- per team /gezin van maximaal 5 personen. (De museumkaart, donateurspas of andere vrij -en kortingskaarten worden voor deze activeit niet geaccepteerd) 

Meer weten

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief!