Go-Kids Rotterdam

Leuk dat je meer wilt weten over Go- Kids!

Over Go-Kids

In 2012 is Go-Kids opgericht door 3 moeders uit Zwolle die graag leuke dingen met hun kinderen wilden doen maar geen totaaloverzicht hadden van wat er toe doen was. Als snel bleek het Go-Kids concept een concept te zijn waar veel ouders behoefte aan hadden en zo begon Go-Kids te groeien. Inmiddels is Go-Kids actief in 26 regio’s en in iedere regio is een iemand actief die de regio heel goed kent.

Over Go-Kids Rotterdam

Vanaf oktober 2021 heb ik de Regio Rotterdam overgenomen van mijn collega’s van Go-Kids Breda en Go-Kids Zeeland. Deze dames hebben Go-Kids Regio Rotterdam opgezet maar wilden weer graag meer focus op hun eigen regio’s en projecten en zodoende kwam er een plekje vrij voor mij.
Ik ben Karin en woon aan de rand van de regio Rotterdam. Samen met mijn man Martijn en kinderen Julia van 5 en Melle van 3, zijn wij vaak op pad en hierdoor altijd op zoek naar de leukste uitjes.

Zie jij jouw favoriete uitje niet op onze pagina of wil je samenwerken? Neem dan vooral contact met mij op!

Wat is Go-Kids Rotterdam

Op de website van Go-Kids Rotterdam vind je alle leuke uitjes op een rijtje:

  • Zoals de leukste uitjes voor het hele gezin
  • De beste kinderfeestjes voor je jarige
  • Tips en handige adresjes voor opgroeiende kinderen
  • En de leukste clubs voor een actieve hobby

Verder zal Go-kids Rotterdam regelmatig leuke blogs schrijven over wat onze kids bezig houdt en leuk vinden zodat we onze ervaringen kunnen delen over koken met kids, de leukste cadeautjes en de leukste boeken om met je kind te lezen.

Ben je enthousiast en wil graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons op Facebook, Instagram of Pinterest of meld je aan voor de nieuwsbrief. Heb je een leuke activiteit gedaan door een tip van Go-Kids Rotterdam, tag ons dan!

Heb je een uitje , evenement, club of product dat je graag bij ons wilt aanmelden? Neem dan contact met mij op via WhatsApp, telefoon of E-mail.

Veel plezier op de site van Go-Kids Rotterdam!

Groetjes, 

Karin

Log In