Dit ben ik, even voorstellen

Hallo iedereen! Mijn naam is Jeannette Houwen. Ik ben 38 jaar en ik woon in het gezellig Spaubeek, Zuid-Limburg. Hier woon ik samen met mijn man Rik en onze 3 kids; 2 meiden van 6 en 8 jaar en 1 kleine man van 3 jaar.

Vanuit hier ben ik continu op zoek naar de leukste & kindvriendelijkste uitjes welke Limburg te bieden heeft. En ik kan je nu al zeggen…. het zijn er veel, heel veel!

Kinderfeestjes of speeltuin

Of je nu op zoek bent naar een leuk kinderfeestje of een prachtige horecazaak mét grote speeltuin. Go-Kids vind ze voor je en zet ze op deze site. Maar ook voor leuke hobby-clubs en verenigingen kan je bij Go-Kids Limburg terecht.

Agenda

In onze handige “eropuit Agenda” vind je in een duidelijk overzicht wat er de komende weken te doen is in ons prachtig Limburg. Hier worden regelmatig updates aan toegevoegd, dus houdt deze pagina goed in de gaten.

Nieuwsbrief

Ongeveer 1x per maand verstuur ik een praktische nieuwsbrief rond met daarin de nieuwste tips en locaties om met je kinderen heen te gaan. Je kan je hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

Contact

Mocht jij nu de ultieme uittip voor mij hebben welke nog ontbreekt op onze site. Of heb je zelf als ondernemer een kindvriendelijke bestemming en je wilt weten wat de mogelijkheden zijn bij Go-Kids. Neem dan contact met me op.

Je kan me altijd mailen op jeannette@go-kids.nl

Even_voorstellen_Jeannette_Go_kids_Limburg

Log In