My Little van Gogh is een creatief kinderatelier in Amsterdam waar kinderen (van 12 maanden tot 8 jaar) allerlei creatieve lessen kunnen volgen of een kinderfeestje kunnen geven. De lessen worden gegeven in het Engels, Nederlands en Spaans.

Creatieve club voor kinderen

My Little van Gogh is opgezet om de psychologische ontwikkeling van kinderen te stimuleren en te laten experimenteren om hun eigen interesses te ontdekken. Op deze manier ontwikkelen ze hun eigenlijk creativiteit en verbeelding, wat uiteindelijk ook het zelfvertrouwen en geheugen versterkt.

De programma's

  • Theo's (1 - 3-jarigen)
    Little Theo's is een speciale ouder-kind-les en is bedoeld om zowel de zintuigelijke vaardigheden van het kind als de motorische vaardigheden te ontwikkelen. De kinderen mogen lekker vies worden en aan de slag met Play Dough, muurschilderingen en meer. Deze kinderen moeten worden vergezeld door een ouder.
  • Vincents (3 - 6-jarigen)
    Vanaf deze leeftijd zullen de motorische en cognitieve vaardigheden al wat beter ontwikkeld zijn, waardoor de kinderen zich meer zullen vormen in de activiteiten en contact zullen zoeken met andere kinderen. In deze les krijgen ze nieuwe schildertechnieken aangeleerd, leren ze samenwerken en ontdekken welke materialen en attributen hen interesseert. Deze kinderen moeten worden vergezeld door een ouder.
  • Da Vincis (6 - 8-jarigen)
    Tijdens deze les leren de kinderen out-of-the-box te denken en niet voor de hand liggende keuzes te maken. Door middel van creatieve en 'hands-on'-spelletjes leren ze nieuwe oplossingen te verzinnen. Ze krijgen een uitdaging toegewezen en moeten gezamenlijk, met de middelen die ze hebben, op zoek naar een passende oplossing. Bij deze les hoeven de kinderen niet meer door een ouder vergezeld te worden.

De lessen duren gemiddeld 60 minuten. Meer informatie over wat je mee moet nemen en/of moet dragen. Ook buiten de reguliere lessen om worden regelmatig extra activiteiten verzorgd en gaat My Little van Gogh ook af en toe op tour naar bijvoorbeeld Utrecht!

En wist je dat My Little van Gogh ook regelmatig samenwerkt met WOW Amsterdam? Onder andere voor de zomerkampen!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!