The Little Gym in Amsterdam biedt gymlessen, turnlessen, verjaardagsfeestjes en vakantieprogramma’s voor kinderen vanaf 4 maanden tot 12 jaar. Beweging, muziek, leren en lachen staan centraal, ongeacht het stadium van de ontwikkeling van het kind! De kinderen ontwikkelingen zich op verschillende vlakken, maken nieuwe vriendjes en krijgen bovendien meer zelfvertrouwen terwijl ze zich vermaken! Ook wel 'Serious fun' genoemd!

Vier je verjaardagsfeestje bij The Little Gym in Amsterdam (4 mnd - 12 jaar)

Tijdens een verjaardagsfeestje bij The Little Gym, is de gym helemaal voor de jarige en zijn of haar vriendjes. Kinderen mogen spelletjes doen, klauteren, klimmen en natuurlijk de activiteiten die speciaal voor de groep zijn voorbereid. 

Driedimensionaal Leren bij The Little Gym in Amsterdam 

Bij de gym- en turnlessen van The Little Gym wordt elke dimensie aangesproken in de ontwikkeling van uw kind. Er wordt gewerkt aan een serieus doel in een plezierige omgeving- volgens de filosofie Driedimensionaal Leren. Fysieke inspanning speelt hierin een leidende rol. De aanpak van Driedimensionaal Leren houdt in dat tijdens elke les gezorgd wordt voor ontwikkeling op drie holistische vlakken. 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!