Kinderfeestje in ITA (voorheen Stadsschouwburg)

Leidseplein 26, 1017 PT Amsterdam Centrum

Hoe leuk is het om je verjaardag te vieren in een échte schouwburg? Dat kan: Internationaal Theater Amsterdam (voorheen Stadsschouwburg) heeft de leukste kinderfeestjes voor jouw zoon of dochter!

Backstage tour bij je kinderfeestje

Elk kinderfeestje in ITA bevat een backstage tour door het theater. Zo komen de kids op allerlei plekken waar je als publiek normaal niet kunt komen. Natuurlijk krijgen ze daarna limonade en iets lekkers. Na de tour gaan jullie óf genieten van een voorstelling, óf aan de slag met een workshop.

Workshop toneel of dans

Voor de workshop kies je vooraf uit toneel of dans - zo wordt het kinderfeestje een toneelfeestje of een dansfeestje. De kinderen gaan onder leiding van een professionele dans- of theaterdocent een korte presentatie maken. Die wordt aan het eind natuurlijk voor de ouders opgevoerd.

Voorstelling in Internationaal Theater Amsterdam (ITA)

In plaats van de workshop kun je de backstage tour ook combineren met een mooie jeugdvoorstelling in ITA. Daarvoor kijk je in de agenda welke voorstellingen eraan komen en reserveer hiervoor kaartjes voor alle feestjesgasten. Voor de rondleiding maak je een aparte afspraak.

LET OP: Het is behoorlijk druk in ITA- daarom moeten kinderfeestjes minimaal een maand van tevoren afgesproken worden!

Meer tips voor de leukste kinderfeestjes in de regio? schrijf je GRATIS in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam- dan krijg je tips voor weekenden en vakanties, maar ook regelmatig een KinderfeestjesSpecial!