Kinderfeestje: Glow-in-the-dark-minigolfen bij GlowGolf in Amsterdam-Noord
Buikslotermeerplein 2005, 1025XL Amsterdam

Heb jij zin om in het donker met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes te stralen? Kom Glow-in-the-dark minigolfen bij GlowGolf in Amsterdam-Noord! Met z'n allen zullen jullie heel veel plezier hebben en licht geven in het donker!

GlowGolf kinderfeestje in Amsterdam-Noord

Met jullie eigen midgetgolf stick en balletje, natuurlijk in je favoriete fluorescerende kleur, gaan jullie de baan op. Je ontdek gelijk wie het meeste oplicht door de Glow-in-the-dark kleuren! Alle holes zijn te spelen in leuke muziek thema van de jaren 50 t/m heden. De leuke parcours en muziekfragmenten maken het extra gezellig.

Reserveer gelijk!

Keuze uit diverse arrangementen

Vanaf 6 deelnemers zijn onderstaande arrangementen mogelijk:

 • Birthday Golf Arrangement (ongeveer 1,5 uur)
  Speel een rondje GlowGolf. Elke speler krijg een mooi Glow-in-the-dark armbandje. Voor de winnaar is er zelfs een kampioen medaille! Uitgespeeld? Er staat nog een kan limonade klaar en snoepjes bij vertrek.

 • Golf & Game Arrangement (ongeveer 2 uur)
  Ook hier kunnen jullie natuurlijk een rondje GlowGolfen met een eigen armbandje en medaille voor de winnaar. Voor of na het GlowGolfen mogen jullie ook nog een half uur onbeperkt gamen bij Sir Winston (er direct naastgelegen). En voor de jarige ligt er nog een kadootje klaar! Bij vertrek is er voor iedereen een pakje limonade en snoepzakje.

 • Golf & Glamour Arrangement (ongeveer 2,5 uur)
  Jullie worden ontvangen met kindercampagne en een muffin. Een eigen feestelijk gedekte tafel staat voor jullie klaar. Speel een rondje GlowGolf en iedereen krijgt zijn eigen Glow-in-the-dark armbandje. Voor de winnaar is ook hier een medaille en de jarige een kadootje. Eet nog even samen een frietje met een snack naar keuze en ontvang bij vertrek lekker snoepjes!

Meer informatie

Leuke extra's bij het kinderfeestje

GlowGolfen is extra leuk als de kinderen fluorescerende kleren aantrekken die oplichten in het donker. Heb je deze niet zelf of wil je dat dit geregeld wordt? Neem dan als extra optie een T-shirt of cap die de kinderen kunnen inkleuren met Glow-in-the-dark stiften!

Meer over GlowGolf Amsterdam

Ontdek de magische wereld van Glow-in-the-dark minigolf. Je stapt in een Glow-in-the-dark wereld. Alles om je heen geeft licht in mooie kleuren. En dit geheel in het thema muziek. Van de jaren 50 tot het heden, alles komt voorbij. Weet jij alle hindernissen te doorlopen?

Meer informatie

 

 

Footer_Inschrijven_Go_kids

 • Leeftijd 5 - 8
 • Leeftijd 9 - 12
 • Horeca aanwezig
 • Indoor