The Little Gym in Amsterdam biedt gymlessen, turnlessen, verjaardagsfeestjes en vakantieprogramma’s voor kinderen vanaf 4 maanden tot 12 jaar. Beweging, muziek, leren en lachen staan centraal, ongeacht het stadium van de ontwikkeling van het kind. De kinderen ontwikkelen zich op verschillende vlakken, maken nieuwe vriendjes en krijgen bovendien meer zelfvertrouwen terwijl ze zich vermaken.

Turn- en gymlessen voor kinderen bij The Little Gym in Amsterdam

The Little Gym biedt verschillende lesprogramma's voor kinderen van verschillende leeftijden: 

 • Ouder-kind/peutergym - 4 maanden tot 3 jaar
  In de wekelijkse lessen speciaal voor de allerkleinsten wordt een basis gelegd in spelenderwijs het ontwikkelingsproces ondersteunen. Het is een leuk en actief programma voor ouder en kind.
 • Kleutergym - 3 tot 6 jaar
  Bij deze lessen staan het behalen van mijlpalen en het ontwikkelen van het zelfvertrouwen in een gestructureerde omgeving centraal. Bij de kleutergym kunnen de kinderen hun energie lekker gebruiken!
 • Kindergym - 6 tot 12 jaar
  De turn- en gymnastieklessen geven elk kind de kans om in een non-competitieve omgeving nieuwe uitdagingen aan te gaan. Het zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, techniek en uitvoering; en de wil om verder te leren worden met elke stap versterkt.

Driedimensionaal leren bij The Little Gym in Amsterdam 

Bij de lessen van The Little Gym wordt elke dimensie aangesproken in de ontwikkeling van je kind. Er wordt gewerkt aan een serieus doel in een plezierige omgeving- volgens de filosofie Driedimensionaal Leren. Fysieke inspanning speelt hierin een leidende rol. De aanpak van Driedimensionaal Leren houdt in dat tijdens elke les gezorgd wordt voor ontwikkeling op de drie holistische vlakken:

 • Goed in je hoofd: het ontwikkelen van luistervaardigheid, concentratievermogen en beslissingsvaardigheid waar uw kind ook buiten de gym veel aan zal hebben.
 • Goed in je vel: het ontwikkelen van lenigheid, kracht, evenwicht en coördinatie door gevarieerde fysieke inspanning.
 • Goed in het leven!: het aanmoedigen van delen, teamwork, samenwerking en leiderschap in een sociale omgeving van vriendjes en leeftijdsgenoten

Vakantieprogramma's bij The Little Gym

The Little Gym biedt ook ieder jaar vakantieprogramma's aan voor kinderen van 3 tot 8 jaar. De programma's bestaan uit variërende thema's die fysieke en motorische vaardigheden stimuleren door middel van spel en gymnastiek. Natuurlijk allemaal onder toezicht van de opgeleide en toegewijde instructeurs. 

Ontdek de kampen

Kinderfeestjes bij The Little Gym

Tijdens een verjaardagsfeestje bij The Little Gym, is de gym helemaal voor de jarige en zijn of haar vriendjes. Kinderen mogen spelletjes doen, klauteren, klimmen en natuurlijk de activiteiten die speciaal voor de groep zijn voorbereid. 

Meer weten?

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials