Indoor spelen in Amsterdam

De meeste kinderen zijn dól op indoor spelen. Gelukkig zijn er in en om Amsterdam de nodige indoor speelparadijzen te vinden. Daar kunnen de kids zich lekker uitleven, óók als het pijpenstelen regent.

Terwijl zij zich enorm vermaken kun jij als ouder achterover leunen met een lekkere bak koffie of thee en wat lezen of surfen. Gratis WiFi hebben ze bij de binnenspeeltuinen goed geregeld, net als allerlei smakelijks om te eten en drinken. Maar naar welk indoor speelparadijs ga jij toe met je kids? Go-Kids zet er een aantal in Amsterdam voor je op een rij.

Jimmy's Speelparadijs

Voorheen was het Race Planet for kids - van Bleekemolen. Inmiddels heet deze fijne binnenspeeltuin in Amsterdam Jimmy's Speelparadijs!

Monkey Town Uithoorn

De populairste keten van indoor speelparadijzen, Monkey Town, heeft een prachtige vestiging in Uithoorn - met de mogelijkheid om te lasergamen. Daarnaast zit Monkey Town in Amsterdam-West en in Diemen. Ook even buiten onze regio vind je de aapjes: bij Monkey Town Purmerend of Monkey Town Uitgeest.

Ballorig in Amsterdam

Een naam die je overal in Nederland tegenkomt is Ballorig. In de regio Amsterdam heeft Ballorig de vestigingen Amsterdam Arena en Gaasperplas.

Candy Castle

Ken je Candy Castle al? Deze binnenspeeltuin vind je in het centrum van Amsterdam en is waanzinnig leuk aangekleed in ... je raadt het al... een snoepjesthema. Supervrolijk en fris, terwijl dit speelparadijs gevestigd is in een monumentale kerk. Dat geeft een heel bijzonder effect.

Indoor speelpark Tun Fun

In hartje centrum vind je indoor speelpark Tun Fun. Daar is van alles te spelen voor de kinderen: trampolines, een panna pit, een opblaasbare survivalbaan en een black box... spannend!

Spelekids in Loosdrecht

Niet in Amsterdam, wel op redelijke afstand en een heerlijke plek om met de kids indoor te gaan spelen: Spelekids in Loosdrecht! Spelekids is onderdeel van De Avontuurfabriek, waar ze ook nog kunnen LED-karten, glow-in-the-dark minigolf spelen en nog heel veel meer toffe activiteiten.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Check onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam!

GRATIS KidsTips!

Log In