De gemeente Amstelveen wil graag dat iedere inwoner van de stad kan meedoen met het aanbod aan activiteiten in de stad. Dat is alleen lang niet voor iedereen te betalen: uitjes kosten geld. Daarom is er de Stadspas. Met de stadspas Amstelveen kunnen de in de gemeente wonende minima korting krijgen voor allerlei sociale en culturele activiteiten in Amstelveen en Aalsmeer. 

Voor wie is de Amstelveenpas? 

Woont u in Amstelveen? En heeft u een uitkering, een laag inkomen en vermogen? Dan komt u, maar ook uw inwonende kinderen tot 18 jaar, mogelijk in aanmerking voor de Amstelveenpas. Deze is over het algemeen 2 jaar geldig. Personen die de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, krijgen een pas die onbeperkt geldig blijft. Het aanvragen van de Amstelveenpas kan aan de balie van het gemeentehuis of schriftelijk. Kijk voor meer informatie op de website van Gemeente Amstelveen.

Aanbiedingen voor kinderen met Stadspas

Om overzicht te bieden in de mogelijkheden die de Stadspas voor kinderen biedt, kun je kijken op de website van Gemeente Amstelveen.  Naast de vaste organisaties die standaard kortingen bieden, worden er ook regelmatig extra acties uitgezet. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je het financieel nodig hebt! 

Woon je in Amsterdam? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Stadspas!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!