Luchtkussenpark: Bounce Valley Aalsmeer
Beethovenlaan 114, 1431 WZ Aalsmeer

In Aalsmeer vindt je een echt gigantisch luchtkussenpark waarbij je een lang kan springen en zonder grenzen kan jumpen! Bounce Valley Aalsmeer is de plek voor een leuk dagje lekker binnen spelen.

Bounce Valley Aalsmeer

Een gigantisch groot sprinkussenpark staat voor je klaar bij Bounce Valley Aalsmeer. Hier kan je extreme fun beleven voor jong en oud. Glijbanen, obstakel runs en wie outs zijn hier allemaal in het luchtkussenpark te vinden!

Koop je tickets!

Luchtkussenpark voor iedereen

Kinderen vanaf alle leeftijden zijn welkom bij Bounce Valley Aalsmeer! Er zijn mooie deals voor terugkerende bouncers maar er zijn ook losse tickets te koop. En bij je toegangskaartje zit altijd een paar Bounce Valley-sokken inbegrepen. Begeleiders mogen voor een voordeliger tarief mee naar binnen.

Mini Bounce

Kinderen jonger dan 5 jaar kunnen naar de mini Bounce komen. Ook voor hen is er in Bounce Valley Aalsmeer rekening gehouden! Samen met een begeleider kunnen de allerkleinsten lekker jumpen op het luchtkussenpark. Gewoon rustig in hun eigen tempo zonder dat ze omver gesprongen worden. Dit kan op werkdagen voor 12 uur en begeleiders mogen gratis meer.

Meer informatie

Kinderfeestje bij Bounce Valley Aalsmeer

Natuurlijk wil jij hier met je vrienden jouw verjaardag vieren! Hiervoor zijn speciale kinderfeestjes arrangementen zodat jullie samen maar liefst 1,5 uur kunnen jumpen. Natuurlijk kunnen jullie hier ook even zitten en iets lekker drinken en eten. Wat dacht je van een Slush Puppie en patatjes of pizza!

Combineren met Funmania Aalsmeer

Wil je naar Bounce Valley Aalsmeer en FunMania Aalsmeer? Profiteer dan van de combideals. Nog meer plezier onder één dak!

Bekijk de combideals

 

Footer_Inschrijven_Go_kids

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor