Fun Center: trampoline, lasergame en karaoke

Langs de Werf 7, 1185 XT Amstelveen-Zuid

Fun Center Amstelveen biedt je diverse mogelijkheden om met het hele gezin te genieten van een dagje indoor spelen. Karaoke zingen, trampoline springen of lasergamen, je kunt je plezier niet op! Extra leuk is dat je alle onderstaande mogelijkheden ook in de vorm van een kinderfeestje kunt boeken.

Indoor Trampoline in Amstelveen

Jumpers indoor heeft meer dan 30 aaneengeschakelde trampolines, een tumblingbaan (zoals je die bij turnen gewend bent), een foampit en 2 dunking zones. Je kunt vrij komen trampoline springen, meedoen aan jumperevents of je verjaardagsfeestje vieren. Het is zelfs voor de allerkleinsten al mogelijk de trampolines op te gaan: voor kinderen tot 5 jaar is er namelijk het speciale trampolineprogramma 'Jolly Jumpers', waarbij onder begeleiding van een Jumpers Juf spelenderwijs gewerkt wordt aan de motoriek. Een te gekke trampolinehal vlakbij Amsterdam.

Lasergamen bij Fun Center 

Ook het lasergamen is geschikt voor diverse leeftijden. Met het spannende parcours is het een belevenis voor jong & oud. Je kunt bij Funcenter Amstelveen zelfs een combinatiefeestje vieren waarbij je zowel gaat lasergamen als trampoline springen. Supergaaf! Lasergamen in een Funcenter vlakbij Amsterdam.

Kids Sing Along

Bovendien is het mogelijk om speciaal voor de kids de karaokebar af te huren. Ze krijgen hun eigen ruimte en kunnen vervolgens meezingen en swingen met de liedjes van hun favoriete popster. Natuurlijk ook heel erg leuk voor een feestje!

Bovendien kun je na afloop van deze waanzinnige activiteiten rustig nagenieten in het restaurant met een kindvriendelijk hapje en drankje.

Reserveren