Van maandag 18 t/m vrijdag 22 februari kun je deelnemen aan de superleuke bewegingskampen van Friends Call me Jim in Amsterdam Zuid, voor kinderen van 2 t/m 7 jaar (verschillende klassen per leeftijdsgroep).

Wat is Friends Call me Jim?

Je zou Friends Call me Jim misschien het beste kunnen omschrijven als interactieve en innovatieve avonturen gym. Het zijn beweeglessen met geweldige verhalen en doordachte sets van activiteiten, waarbij er alles aan gedaan wordt om kinderen een magische beleving te geven, terwijl ze de belangrijke fysieke skills opdoen voor een gezond leven.

Voorjaarsactiviteiten bij Friends Call me Jim

Jungle Life (2-3 jaar)
Kinderen van 2 en 3 jaar kunnen losse dagen deelnemen aan het vakantiekampje 'Jungle Life'. Je kunt zelf bepalen of je om 09.00, 10.00 of 11.00 uur start. De les duurt 45 minuten, er is een speciaal ontworpen jungle-studio en er mag 1 ouder meedoen! Deze les bedraagt € 21. Ben je voor het eerst? Dan krijg je een speciale KORTING: boek o.v.v. couponcode: 'firstclass' en betaal maar € 9,-

Jim Camp (4-7 jaar)
Kinderen van 4 tot 7 jaar kunnen dagelijks deelnemende aan het drie uur durende kamp 'Jim Camp'. In deze les leren de kinderen elke dag nieuwe bewegingen om de motoriek aan te scherpen. Elke dag worden er activiteiten, spelletjes en een studio opgebouwd. Dit kamp is 3, 4 of 5 dagen bij te wonen en bedraagt € 46 per dag en bij meer dan 2 dagen kamp krijg je al een korting. 

Windy Island (3 jaar)
Dagelijks om 10.00 uur start de les 'Windy Island', een speciaal ontworpen lightscape studio. Deze les duurt 45 minuten en ouders moeten buiten de studio wachten. Deze les is te boeken vanaf € 21. Ben je voor het eerst? Dan krijg je een speciale KORTING: boek o.v.v. couponcode: 'firstclass' en betaal maar € 9,-

De lessen worden allemaal in het Nederland én Engels gegeven. 

Wij wensen je alvast heel veel plezier bij het spelen bij Friends Call me Jim deze voorjaarsvakantie!