Het is alweer bijna Herfstvakantie! In die week staan er heel veel fijne voorstellingen voor kids op het programma: films en theater. We laten ze graag hieronder aan je zien. Later deze week krijg je natuurlijk allerlei leuke UitTips van ons. En je weet het... je vindt het allemaal in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!.

Welke voorstelling(en) kiezen jullie?
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
 
 
Herfstvakantie... dat is CINEKID Festival op het Westergasterrein natuurlijk. Geniet van talloze films, workshops en het Medialab!
In het DeLaMar kun je met de kids gaan genieten van de mega-populaire voorstelling Juf Roos gaat op Vakantie.  
In ITA kun je op zondag 27 oktober naar Martin Luther King - de super swingende familievoorstelling van Urban Myth. 
Cinekid heeft dit jaar ook in Amsterdam een locatie voor Cinekid on Tour: bijzondere jeugdfilms én Medialab bij PLEIN Theater.
OCCII Kinderpret bestaat 25 jaar en viert de 23e feest met veel GRATIS voorstellingen! Wel even aanmelden om zeker te zijn van een plekje....
De eerste zondag van de vakantie bij Casa Munganga: gitaar & zang voor kinderen met Mariandoro - heerlijk knus om bij te zijn.
Muziekgebouw aan 't IJ organiseert op 4 zondagen Kijk Muziek! Met op zondag 27 oktober twee muziek-theatervoorstellingen (2+) & (6+)!
Beleef op zaterdag 19 oktober de fantasievolle voorstelling de Wereld & Ko (8+) bij OBA Oosterdok. Tekst geschreven door Gideon Samson!
De Ruige Rakkers bij pllek in Amsterdam-Noord kunnen heerlijk meezingen met De Liedjestovenaar in Het Toverbos.
Voor Theater de Meervaart tippen wij deze vakantie het Grote Kleurenballet (4+) en Dagdonker van Plan D (4+) . Bekijk de agenda.
Bij Black Cat Theatre kun je in de herfstvakantie naar een speciale voorstelling voor kids van 2-6 jaar: Parallelle Werelden!
Op zondag 27 oktober kun je heerlijk meezingen in het Concertgebouw tijdens het concert De Fabeltjeskrant (6+). Maar liefst 2 x te zien! 
Zo gezellig weer: het Jeugdfilm- en theaterfestival Verhalen in de Herfst van Filmtheater Rialto en CC Amstel: films, theater en véél meer!
Deze vakantie zijn de laatste (en extra!) voorstellingen van Onderwaterwereld in De Toverknol - heb jij die al gezien met de kids?
Doe bij Pathé Arena mee met de speurtocht om leuke prijzen te winnen of kom naar de kleuterbios Robocar Poli op zondag de 27e. 
Theater De Krakeling heeft natuurlijk ook een uitgebreid scala aan jeugdvoorstellingen in de herfstvakantie - kijk maar eens!
Alle voorstellingen
Alle agendatips! ►