Ken je Sport4Kidz al? Zij zijn gevestigd op hetzelfde terrein als Jeugdland | Maakland en hebben daarmee een heerlijke speelplek voor diverse sporten. Alle activiteiten die ze organiseren, worden begeleid door goed getrainde instructeurs en zorgen vooral voor heel veel plezier, van wekelijks terugkerende clublessen tot vakantiekampen in de schoolvakanties. 

Zomervakantiekamp van Sport4kidz op het terrein van Jeugdland 2020 

In de zomervakantie organiseert Sport4kidz een Outdoor & Watersport kamp. Ideaal als je nog op zoek bent naar een tof vakantiekamp voor je kinderen deze zomer! Het kamp vindt 6 weken lang plaats, dus er zit vast een week tussen die voor jullie goed uitkomt. Bovendien is het mogelijk om de kids voor zowel voor een hele week als voor losse dagen aan te melden. Dat biedt dus ook nog wat extra vrijheid!

Kinderen van 6 t/m 12 jaar in het bezit van een A-diploma kunnen deelnemen aan de zomerkampen.

Outdoor & Watersportkamp in Amsterdam 

Tijdens de Outdoor & Watersportkampen van Sport4Kidz staan er allemaal verschillende outdoor & watersporten zoals: vlottenbouwen, kayakken, suppen, windsurfen en zeilen op het programma. Of te wel enorm veel (WATER) FUN. Op het prachtig gelegen Outdoor & Watersportcentrum Jeugdland kan je helemaal los gaan op, in & rond het water, terwijl de  geschoolde instructeurs je helpen met alle nieuwe Outdoor & Watersporten die je gaat uitproberen. 

Wat kost het en hoe kun je je aanmelden voor het sportkamp van Sport4Kidz? 

Het zomervakantiekamp van Sport4kidz wordt dagelijks van 09.00 tot 16.00 uur georganiseerd. Het kamp bedraagt € 47,50 per dag of € 210 voor de hele week! (bij het aanmelden van meerdere kinderen, krijg je gezinskorting). 

Het Outdoor & Waterfunkamp vindt maar liefst 6 weken plaats deze zomer: 

  • week 28 (1): 6 t/m 10 juli 
  • week 29 (2): 13 t/m 17 juli 
  • week 30 (3): 20 t/m 24 juli 
  • week 31 (4): 27 t/m 31 juli
  • week 32 (5): 3 t/m 7 augustus
  • week 33 (6): 10 t/m 14 augustus 

Aanmelden kan via het inschrijfformulier van Sport4Kidz. 

Veel plezier tijdens de vakantiekampen van Sport4kidz!