Lerarenstaking op vrijdag 15 maart 2019: heel veel extra activiteiten in en rondom Amsterdam!

Er komt weer een lerarenstaking aan: op vrijdag 15 maart leggen bijna alle juffen en meesters in het onderwijs het werk neer. Dat betekent voor de kinderen op de een dagje extra vrij - dat zullen de kinderen zelf vast niet erg vinden.

Stakingsdag lastig voor ouders

Voor ouders kan het wel erg lastig zijn, zo'n lerarenstaking. Je moet maar opvang zien te regelen voor je kind. Daar heb je dan wel mensen in je omgeving voor nodig die de kinderen kunnen opvangen. Of extra geld uitgeven aan de BSO, als die al plek hebben op die dag.

Van alles te doen op vrijdag 15 maart

Heel veel organisaties in Amsterdam doen iets extra's voor kinderen op de stakingsdag. Ruimere openingstijden, speciale dagen en losse activiteiten, soms misschien wel leuke kortingen - het is er allemaal. Go-Kids zet een flink aantal bijzonderheden tijdens de lerarenstaking voor je op een rijtje. Je vindt ze natuurlijk in de Go-Kids agenda!

Ga naar de Go-Kids agenda voor de Lerarenstaking op 15 maart

Dagopvang tijdens lerarenstaking...

Naast veel losse activiteiten kun je je kinderen bij Sport4Kidz de hele dag onderbrengen. Daar doen ze dan mee met de gezellige sportdag, terwijl jij gewoon naar je werk kunt. 

...of gezellig op pad met je kids

Misschien hoef jij helemaal niet te werken? Of kies je ervoor een dagje vrij te nemen en leuke dingen te gaan doen met de kinderen, dat kan natuurlijk ook. Er is van alles de doen! Een aantal voorbeelden van leuke dingen voor de kinderen op vrijdag 15 maart. 

En dat is natuurlijk niet alles! De Go-Kids agenda vullen we nog dagelijks verder met activiteiten voor tijdens de lerarenstaking. Heb je tips? Laat ze ons zeker weten via Facebook of amsterdam@go-kids.nl!

Ga naar de Go-Kids agenda voor de Lerarenstaking op vrijdag 15 maart!