Stakingsdag: Sport4Kidz Staking Sportdag in Amsterdam

Op vrijdag 15 maart staakt het onderwijs en kunnen de kinderen niet naar school. Daarom organiseert Sport4kidz speciaal voor de landelijke stakingsdag een extra sportdag bij Sportcentrum Universum in Amsterdam met balsporten, wandklimmen, apenkooien en nog veel meer!

Sporten tijdens de lerarenstaking bij Sport4Kidz 

Een stakingsdag van de leraren kan vervelend zijn voor de werkende ouder(s) maar uit eerdere ‘Staking Sportdagen’ van Sport4Kidz is gebleken dat de kinderen het totaal niet erg vinden om een dagje te gaan sporten. De staking sportdag wordt georganiseerd in Amsterdam-Oost bij Sportcentrum Universum en (als het weer het toe laat) ook natuur speelpark Jeugdland. Het wordt weer een afwisselende en sportieve dag met activiteiten zoals wandklimmen, apenkooi, verschillende balsporten en outdoorsporten.

Praktische informatie voor de sportdag bij Sport4Kidz

De Staking Sportdag is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en vindt plaats van 08.30 tot 16.30 uur. 's Ochtends kunnen de kinderen worden gebracht naar Sportcentrum Universum (Science Park 306, Amsterdam) en 's middags 100 meter verderop worden opgehaald bij Outdoor & Watersport Jeugdland (Valentijnkade 131, Amsterdam). Deelname kost € 47,50 per kind. Meld je meerdere kinderen uit 1 gezin aan? Dan krijg je € 5 gezinskorting! Aanmelden voor de sportdag kan via het inschrijfformulier. Kijk voor meer informatie op de website van Sport4Kidz.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!