Ook deze herfstvakantie heeft Friends Call me Jim weer een te gek kampprogramma voor jullie opgesteld. In de herfstvakantie kun je op ma 21, di 22 en wo 23 oktober de magische wereld van Friends Call me Jim ontdekken (4 t/m 7 jaar).

Wat is Friends Call me Jim?

Je zou Friends Call me Jim misschien het beste kunnen omschrijven als interactieve en innovatieve avonturen gym. Het zijn beweeglessen met geweldige verhalen en doordachte sets van activiteiten, waarbij er alles aan gedaan wordt om kinderen een magische beleving te geven, terwijl ze de belangrijke fysieke skills opdoen voor een gezond leven.

Herfstvakantie activiteiten bij Friends Call me Jim

Tijdens de herfstvakantie zijn kinderen van 4 t/m 7 jaar van harte welkom om nieuwe, essentiele bewegingsvaardigheden te leren, mee te doen aan een spannend verhaal en nieuwe vrienden te maken. Iedere dag staat in het teken van een lid van de Jim Familie en iedere dag staat er een andere bewegingsvaardigheid centraal. Je kunt bijvoorbeeld meedoen met yoga met Bendy of samenwerken met Strong. 

Hoe zien de kampdagen eruit? 

De kampdagen beginnen om 09.00 uur en zijn rond ca. 17.00 uur afgelopen. Er worden buitenactiviteiten georganiseerd, maar natuurlijk is er ook Jim studio tijd: beweegactiviteiten onder begeleiding van een coach. Tussen de middag krijgen de kinderen een gezonde lunch en er zijn snacks aanwezig.

De lessen vinden plaats van maandag 21 t/m wo 23 oktober. Kinderen kunnen deelnemen aan het volledige programma of losse lessen boeken. Het programma bedraagt € 98 per dag. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken, dus het is aan te raden om van tevoren jouw favoriete dag te reserveren. 

Wij wensen je alvast heel veel plezier bij het spelen bij Friends Call me Jim deze herfstvakantie!