Ik weet niet hoe het bij jullie zit? Maar wij gaan eigenlijk elke schoolvakantie wel een keer naar de bioscoop met de kinderen. Vaak is het oma die het initiatief neemt om de kleinkinderen mee op pad te nemen. Maar soms is er ook gewoon een film die ze perse willen zien.

Zomerbios bij Pathé

Elke vakantie draait er bij Pathé wel een speciale Nick Jr. film. Een leuke compilatie van allerlei series die op Nick Jr. worden uitgezonden met in ieder geval PAW Patrol. Aangezien deze film voor alle leeftijden is, is hij perfect om met z’n allen (6, 5 en 2 jaar) naar toe te gaan. En in de 60 minuten speeltijd worden de kids vermaakt met leuke afleveringen. In dit geval de Nick Jr. Zomerbios met spannende avonturen van PAW Patrol inclusief Cat Pack special! Doordat we dit elke vakantie wel doen is het een leuk terugkerend uitje waar de kinderen al naar uit kijken.

Ook tijdens de zomer heerlijk verkoelend naar de film

De bioscoop is ook tijdens de zomervakantie een perfect uitje. Op regenachtige dagen zit je lekker droog binnen. Maar zoals nu met de hittegolf en dus hele warme dagen, zit je juist heerlijke verkoelend binnen! Zodra wij Pathé Zaandam binnen stappen zijn we gelijk even vergeten hoe warm het buiten is, geen last van oververhitte kinderen en ontplofte rode wangetjes.

Pathe_Zomer

Pathé deze zomervakantie

Ook deze zomervakantie draaien er weer leuke kinderfilms. Of je nu naar Minions, De Allergrootste Slijmfilm, Silverstar, De Bellinga’s of de club van Super-Pets gaat, de bioscoop blijft leuk. En daardoor ook voor alle leeftijden geschikt. Nog leuker is dat Pathé Zaandam een speciaal hoekje (KIDShoek) heeft ingericht voor kinderen. Hier kunnen ze lekker kleuren en knutselen. Bovendien hebben wij bij binnenkomst een speurtocht gekregen. Na de film kunnen we deze mooi even oplossen! 

Pathe_Zomer_03

Geen film zonder popcorn

De kinderen mogen hun eigen Kidsbox pakken voordat we de film ingaan. In deze box zit popcorn, rozijnentje, pakje drinken en iets leuks. Lekker makkelijk en voor een leuke prijs. Want zonder popcorn is het toch net iets anders naar de film kijken ;). Met hun eigen box in de hand zoeken ze naar hun stoel in de zaal en beginnen ze ongeduldig te wachten tot deze begint. Nadat hij begonnen was hoor ik Dyon nog roepen, ‘Mam, wanneer begint de film nu’. Uhhhh die is al begonnen….. ‘Nee, wanneer komt Blue?’ (Jurassic World voor de kenners). Hij denkt blijkbaar dat hij met zijn 5 jaar al naar Jurassic World film mag in de bioscoop ;).

Pathe_Zomer_01

Speuren naar letters bij Pathé

Zodra de film is afgelopen stormen ze naar buiten en de hal in. Natuurlijk op zoek naar letters die ze nodig hebben om hun speurtocht te voltooien. Na even zoeken hebben wij ze alle 7 gevonden! We weten samen hier een woord van te maken en leveren ons blaadje in bij de medewerker. Wat zo maken we kans op een mooie prijs!

Wat blijft het toch genieten om lekker samen naar de film te gaan. Zo’n groot scherm met al die stoelen geeft toch altijd weer een speciaal gevoel bij ze. Wij hebben genoten en ook Marley (van 2 jaar) heeft netjes op de stoel gezeten en hebben we een paar keer hard horen lachen!

Op naar de volgende film!

Footer_GoKids_Charlotte