Workshop de Zee is een workshop voor kinderen van 1 t/m 3 jaar. Met onze verbeelding duiken we diep in de zee om geweldige bewoners van de onderwaterwereld te ontmoeten. We raken de zachte zeebodem aan, ontmoeten vrolijke krabben, dansen met een kwal, springen met gekke zeepaardjes en dollen rond met vissen. De magie van het theater brengt ons waar de tijd stopt, waar het enige dat telt, hier en nu is. Pure vreugde en momenten van samenzijn vastleggen, samen plezier hebben met de geluiden van muziek die speciaal voor deze workshop is gecomponeerd.

Over Black Cat Theatre

Black Cat Theatre is een kindertheater in Amsterdam-West. Ze richten zich echt op de allerkleinsten. De voorstellingen zijn al geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud!

Workshops bij Black Cat Theatre

De workshops van Black Cat Theatre zijn een combinatie van zintuiglijke, theater- en kunstervaring en een unieke kans voor een creatieve en vreugdevolle ontmoeting met kunst. In deze workshops ontdekken we op speelse wijze samen met de kinderen de wereld om ons heen. We maken muziek, we schilderen, dansen, bewegen en maken de mooiste creaties om mee te spelen. Het draait allemaal om verbeelding, plezier maken en het samen zijn van ouder en kind. De verschillende workshops hebben allemaal betrekking op een ander thema. 

Let op: alle workshops worden in het Engels gegeven, maar hun thema’s en instructies zijn zo ontworpen dat taal geen probleem is.

Reserveren voor deze workshop

Wil jij kaarten hebben voor deze workshop? Bekijk de agenda van Black Cat Theatre voor meer informatie en kies jouw workshop met dag en tijdstip naar keuze. 

Betel jouw tickets!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials