Erik Pinksterblom is een fantasierijk jongetje dat verlangt naar iets bijzonders. Gekrompen tot het formaat van een vlieg komt Erik terecht in stadspark de Wolleweide. Hij beleeft bizarre avonturen tussen grassprieten die hoger zijn dan flatgebouwen. In deze wonderlijke wereld lijken de insecten verdacht veel op mensen. Erik ontmoet bekakte wespen, danst met de hiphophommel en slaapt in een slakken-Airbnb. Gaandeweg ontdekt Erik steeds meer dat de insecten grote moeite hebben met overleven. Overal ligt afval en mensen spuiten pesticiden. Kan Erik zichzelf en de insecten uit deze grote problemen redden?

Over ITA (Internationaal Theater Amsterdam)

ITA is één van de boegbeelden van de Nederlandse podiumkunst. In het hart van Amsterdam staat deze schouwburg met een unieke instelling. Vanuit een eigentijdse visie programmeert, produceert en inspireert ITA. Ze organiseren allerlei leuke activiteiten voor kinderen! Met je gezin kun je hier fijn terecht voor een leuk uitje.

Reserveren voor de voorstelling

Wil jij kaarten hebben voor deze voorstelling? Bekijk de agenda van ITA en kies jouw voorstelling met dag en tijdstip naar keuze. Bestel dan gelijk jouw kaartje!

Bekijk de agenda en reserveer!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials