Roodkapje van het Kleine Theater (3+) in Schouwburg Amstelveen

Roodkapje van het Kleine Theater (3+) in Schouwburg Amstelveen

Op zondag 7 april komt Het Kleine Theater naar Schouwburg Amstelveen met het bekende sprookje Assepoester, leuk voor kinderen vanaf 3 jaar!

Over Assepoester van Het Kleine Theater (3+)

Na 388 jaar is Roodkapje het ineens beu. Altijd hetzelfde verhaal. Ze besluit het eens helemaal anders te doen; ze kiest een ander pad, tot groot verdriet van de Wolf. Ze zwerft door het bos en komt allemaal vreemde, voor haar onbekende sprookjes figuren tegen. Ze raakt steeds verder van huis. Gaande weg komt ze erachter dat ze de wolf mist, meer dan ze ooit had kunnen denken… 

Naar Het Kleine Theater in Schouwburg Amstelveen? 

Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op de website van Schouwburg Amstelveen!

Met pannenkoekenfestijn

Voor de voorstelling iets lekkers komen eten? Dat kan! Om 14.00 uur kun je pannenkoeken komen eten in het Theatercafé. Samen met een lekker flesje fris. We hangen de slingers op, de kleurpotloden liggen klaar en natuurlijk mag jij zelf je pannenkoek versieren met wat je maar wilt! Reserveren is noodzakelijk (selecteer een entreebewijs inclusief Pannenkoekenfestijn op de bestelpagina). Reserveren kan tot do 4 april 12.00 uur. Let op: het aantal plaatsen is beperkt, dus bestel snel. 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!