Opening Maakplaats 021 in OBA CC Amstel

Opening Maakplaats 021 in OBA CC Amstel

Zaterdag 12 januari openen de deuren van Maakplaats 021 bij OBA CC Amstel, de samenwerking tussen het voormalige Ostade Theater en de bibliotheek. Kinderen kunnen vandaag deelnemen aan allerlei leuke workshops!

Programma Maakplaats 021

De te volgen workshops van Maakplaats 021 bij CC Amstel zijn:

Workshop micro:bit
In deze workshop leer je programmeren met Scratch en de micro:bit, een bijzondere kleine computer. Je leert visuele tekstberichten maken, licht en muziek te programmeren en een eigen nachtlampje te maken.

Workshop Artbot

Altijd al een origineel kunstwerk willen maken? Of je eigen robot? Tijdens deze workshop combineren we het! Je leert hoe je een heuse 'ArtBot' in elkaar zet. Op het einde van de workshop laten we de zelfgemaakte bots los op een rol papier zodat er een mooi kunstwerk ontstaat!

Experimenteren met littleBits, Makey Makey en Ozobot
Doorlopend kunnen kinderen komen experimenteren van 12.00 - 13.45 en van 14.15 - 15.00 uur komen experimenteren met  littleBits, Makey Makey en de Ozobot 

Maak je Buurt!
Wat is jouw favoriete plekje in de buurt? Kom langs tijdens de opening en help mee met het maken van een 'buurt memoryspel’!  Deze workshop kun je doorlopend volgen van 12:00 – 13:45 en van 14:15 – 15:00 uur. 


Tickets CC Amstel

Er zijn geen tickets nodig voor de workshops bij CC Amstel. Je kunt gewoon binnen komen lopen! 

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!