CC Amstel (voorheen Ostade A'dam)  

Cullinaplein 1, 1074 JN Amsterdam

  In augustus 2018 is CC Amstel geopend, een  nieuw cultureel clubhuis in Amsterdam (voorheen Ostade A'dam) en je kunt hier het hele schooljaar genieten van allerlei leuke voorstellingen, activiteiten en workshops geschikt voor de hele familie!

  Voorstellingen in CC Amstel

  Elk jaar worden er nieuwe voorstellingen geboekt, waardoor er altijd iets nieuws te kijken is! Wat dacht je bijvoorbeeld van voorstellingen over gezelschap Het Kleine Theater en sprookjesachtige voorstellingen? Er zijn diverse spannende, vrolijke, grappige, muzikale en bijzondere voorstellingen te zien. Ook worden er zo nu en dan festivals georganiseerd met theater, film en creatieve workshops.

  Theater kinderfeestje in Amsterdam

  Speciaal voor de kleine bezoekers is het ook mogelijk om een feestje te geven in het theater. Het theater zorgt voor een feestelijk versierde tafel, waar je voor of na de voorstelling samen met je gasten taart kunt eten en cadeautjes uit kunt pakken. Je mag je eigen taart meenemen, dus je kunt ook altijd zelf bepalen hoe jouw taart eruit moet komen te zien!

  Kijk voor alle voorstellingen in de agenda. Meer informatie over kinderfeestjes en het theater is te vinden op de website van CC Amstel.

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!

  Adres

  • Adres: Cullinaplein 1
  • Stad:  Amsterdam
  • Land:  Nederland
  • Postcode:  1074 JN