Bij Pathé kan je op zondag naar de speciale kleuterbios komen. Dit is speciaal voor de allerkleinsten om hun eerste bioscoop ervaring leuk te maken! Er draait dan een kinderfilm die past bij de leeftijd van deze groep kinderen.

Kleuterbios bij Pathé

De film duurt ook nooit te lang zodat de kinderen het goed kunnen volhouden. Het licht in de zaal blijft een beetje aan staan zodat het niet donker is en het geluid staat iets zachter zodat kinderen niet schikken van plotselinge geluiden! Aan het eind van de film krijgen de kinderen een echte filmdiploma mee naar huis. Daarnaast is een Kidscombo box ingegrepen (iets lekker te eten en drinken). Ook aan de volwassenen is gedacht met koffie/thee en iets lekkers! 

Nick Jr. Voorjaarsbios 2023

een weg naar El Bravo en beweert dat hij Bonnie Bones heeft verlaten en een goede piraat wil worden. Mmaar wat hij echt wil, is de schat die benedendeks verborgen is. De Legende van El Ratoncio Pérez Wanneer Tomás zijn eerste tand verliest en bezoek krijgt van de magische El Ratoncito Pérez, moeten Santiago en zijn team samenwerken met de legendarische tandenmuis en zijn gestolen pet en tas van Enrique terughalen. Baby Shark’s Grote Show Het Licht Vis-tival Chucks leert Baby Shark en William de geneugten van het vieren van Chanoeka, het Licht vis-tival. Shadow op ijs Goldie vindt een schaatspartner in de meest onwaarschijnlijke vis...Shadow?! Blaze en de monsterwielen Postwagen Blaze Als er over de hele wereld drie grote postbezorgingen nodig zijn, is er maar één monstermachine die alles kan bezorgen: Postwagen Blaze! Hij zal de zeeën overzwemmen, bergen beklimmen en zich wagen aan de Monster Dome -- want postwagens bezorgen ALTIJD!

Reserveer jullie kaartjes!

Winactie

Wil je kans maken op 2 kaarten voor deze film? Doe mee met de winactie!

Doe mee!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio's in Noord-Holland!
(Noordkop, Alkmaar, Westfriesland, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Gooi & Vechtstreek)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials