Kindertheater: Kees en Koos spelen Assepoets (3+) bij Haddock

Kindertheater: Kees en Koos spelen Assepoets (3+) bij Haddock


Kindertheater bij Haddock in Amsterdam: Kees en Koos spelen Assepoets, je weet wel net als Assepoester! Extra leuk als je het verhaal kent natuurlijk. Kom je ook?

Theaterduo Kees & Koos spelen Assepoets bij Haddock in Amsterdam

2 schoonmakers hebben al weer geen uitnodiging gekregen voor het feest... in hun pauze lezen ze toevallig wel net een heel leuk boekje: Assepoester. Zó voelen ze zich. Als Assepoets. En net als Assepoester, leggen ze zich ook niet bij de gang van zaken neer, maar zorgen ze dat ze op een feest terecht komen. Alleen zijn ze maar met z'n tweeën- niet echt een bal. En de fee? en de muizen? En de prins? Wat doet dat publiek hier? Kunnen die dat dan spelen? Jazeker! Meespelen mag. (gewoon toeschouwer zijn mag natuurlijk ook). Leuk voor iedereen vanaf een jaar of 3. 

Gaan jullie ook naar Kees & Koos die Assepoets spelen? 

Theaterduo Kees & Koos wil heel graag dat iedereen kan komen. Bezoekers met een stadspas betalen maar € 4,- per persoon. Normale prijs voor de voorstelling : € 7,- pp.  
Reserveren (alleen per mail) kan door een e-mail te sturen naar reserveren-haddock@ajtc.nl.

Meer weten over Kees en Koos en het programma? Kijk maar op hun website!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!