Restaurant Haddock

IJdijk 8, 1095 KM Amsterdam

Haddock Amsterdam

Haddock Amsterdam is weer zo'n kindvriendelijke plek waar wij van houden! De mogelijkheden zijn hier nog onbeperkt en ze doen heel veel voor kinderen.
Haddock is de rode loods op het Zeeburgereiland, vlakbij IJburg en met uitzicht op het IJ.

Kindvriendelijk

Restaurant Haddock in Amsterdam probeert er alles aan te doen om ook het bezoek voor kinderen ook zo leuk mogelijk te maken. Zo is er een speciale kinderkamer, de professor Zonnebloemzaal, met tafelvoetbal, speelgoed, knutsel en tekenspullen, kinderboeken en ze hebben regelmatig een kinderbioscoop.
Elke zondagmiddag organiseren ze knutselen. Een medewerker van Haddock gaat dan lekker knutselen met de aanwezige kinderen. Buiten is een groot grasveld om te ballen, rennen en ravotten en in de zomerse maanden hebben staat er op het terras een zandbak en vaak een zwembadje of sproeiers voor vertier en verkoeling.

Wekelijkse kinderactiviteiten

Elke zaterdagavond is er een muziekavond voor de kinderen. Vanaf 17:00 uur is de Jansen&Janssen zaal een muziektempel voor de kids. Zij kunnen hier naar hartenlust de hele avond dansen, maar ook dansspelletjes doen zoals stopdans. En uiteraard zal de befaamde minidisco niet ontbreken.

Elke zondagmiddag wordt er vanaf 14:00 uur gezellig geknutseld onder begeleiding van een medewerker van Haddock Amsterdam.

Feestje

Ook voor een kinderfeestje of (kinder)verjaardagsborrel ben je hier op de juiste plek, heerlijk borrelen voor de ouders en spelen voor de kinderen!! De kinderfeestjes die bij Haddock gedaan worden zijn: bootcamp en knutselen, en in overleg zijn er meerdere mogelijkheden.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: Schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!