Kikker en de vallende ster (4+) van Theater Terra in het DeLaMar

  • DeLaMar TheaterBij  DeLaMar Theater
  • van:  18 februari 2019 13:15
  • tot:  18 februari 2019 14:15
Kikker en de vallende ster (4+) van Theater Terra in het DeLaMar

Theater Terra komt naar het DeLaMar theater in Amsterdam met haar voorstelling Kikker en de vallende ster. Heerlijk met je kids vanaf 4 jaar!

Over Kikker en de Vallende Ster

Theater Terra, bekend van ‘Welterusten Kleine Beer’ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou', brengt de wereld van Kikker tot leven in een nieuwe familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar.

Op een mooie avond zitten Kikker en zijn vriendjes te kijken naar de sterrenhemel. "Als je een vallende ster ziet, mag je een wens doen!" zegt Haas. Dan schiet er ineens een prachtige gele ster pijlsnel door de lucht. De vriendjes van Kikker hebben de vallende ster gezien en doen een wens. Maar na een tijdje zijn de wensen nog niet uitgekomen... Kom je naar het theater om Kikker te helpen alle wensen van zijn vriendjes in vervulling te laten gaan? 

Komen jullie ook naar Kikker in het DeLaMar?

Willen jullie Kikker en de vallende ster ook gaan zien in het DeLaMar? Boek dan snel je tickets voor deze voorstelling op de website van het DeLaMar theater. Na de voorstelling mogen alle kinderen in de foyer van het theater hun eigen wens op een ster schrijven en in de wensboom van Kikker hangen. Daarna mag iedereen met Kikker op de foto! 

Onze mening

Wij waren vanuit Go-Kids bij de première in de Meervaart en schreven hier een blog over. Dus ben je nieuwsgierig wat wij ervan vonden? Een tipje van de sluier: wij raden deze voorstelling van harte aan!

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!