Indoor spelen in de Voorjaarsvakantie: Ballorig Gaasperplas, Candy Castle & Monkey Town Uithoorn

  • van:  16 februari 2019 09:00
  • tot:  24 februari 2019 17:00
Indoor spelen in de Voorjaarsvakantie: Ballorig Gaasperplas, Candy Castle & Monkey Town Uithoorn

Indoor spelen in de Voorjaarsvakantie: dat is sowieso een heerlijk uitje voor de kinderen. Zéker als het weer niet zo best is - en het zit er dik in dat er in deze vakantie in februari regenachtige dagen zullen zijn. We hebben in en om Amsterdam meerdere indoor speelparadijzen, maar dit zijn onze favorieten:

Ballorig Gaasperplas

In Gaasperplas heb je een hele fijne vestiging van Ballorig, met een heerlijke aparte speelruimte voor de allerkleinsten. Die kunnen daar veilig en vertrouwd spelen, terwijl de oudere kinderen los gaan met klimmen, rennen, klauteren en springen.

Meer over Ballorig Gaasperplas

Candy Castle

Candy Castle in Amsterdam-West is wel een heel bijzonder indoor speelparadijs! Het is gevestigd in een gerestaureerde, monumentale kerk. Dat ziet er indrukwekkend uit: de combinatie van de oude kerk met de moderne speeltoestellen. Alles is in snoepsfeer, heel gezellig!

Meer over Candy Castle

Monkey Town Uithoorn

De Monkey Town vestiging in Uithoorn heeft een gigantisch klim- en klautertoestel, evenwichtsbalk, superlego, 2 glijbanen, rollerbaan, een voetbalveld op hoogte en een groot springkussen; voor ieder wat leuks! Voor de allerkleinsten, 0 - 4 jaar, is er een mooie softplay, daar kunnen zij ongestoord klimmen en kruipen, glijden en ontdekken!

Meer over Monkey Town Uithoorn

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekend- & Vakantietips van Go-Kids Amsterdam!