Op zoek naar de leukste en lekkerste waterattracties in Amsterdam en omgeving? Wil jij weten wat er allemaal op de Amsterdamse wateren te beleven valt met het gezin? Go-Kids Amsterdam zet 5 fijne waterattracties voor je op een rij!

1. Blue Boat Kids Cruise - Kinder rondvaart 

Samen met je kinderen door de grachten van Amsterdam varen? Daar is de Blue Boat Kids Cruise zeer geschikt voor. De kinderen krijgen namelijk een eigen opdrachtenboekje en audioverhaal, zodat ze niet hoeven te luisteren naar de 'gewone' verhalen van Amsterdam. Goed te bezoeken met goed en slecht(er) weer! P.S. het is toegestaan om een eigen koptelefoon van thuis mee te nemen. 

Blue Boat Kinder rondvaart door Amsterdam

2. Watersportcentrum Sloterplas 

Gek op watersport? Bij Watersportcentrum Sloterplas kun je van alles huren; waterfiets, kano, valk (voor het zeilen), windsurfplank of Sups (Stand Up Paddle boards). Natuurlijk kun je ook gewoon heerlijk zwemmen (of dobberen) aan het sloterstrand of een drankje doen op het terras van Steiger 4. 

3. Poel's Up in Amstelveen

Ken je Poel's Up in Amstelveen al? Een heel bijzondere plek met een zwembad direct aan, of eigenlijk ín, de Poel. Het zwembad bestaat uit vijf aaneengesloten drijvende platformen met terras, bar, sanitair en verkleedruimtes. Prachtplek om te gaan zwemmen, chillen en genieten van het uitzicht. Je kunt hier ook SUPpen. 

Poel's Up in Amstelveen

4. Amsterdamse Bos

In het Amsterdamse Bos hebben ze de speeleilanden (Grote Vijver, avontuurlijke speelbos) waar kinderen overheen kunnen klimmen en klauteren, met een pontje de eilanden over of via de wankele loopbruggen. Ook kun je bij Miniportworld of Kanoverhuur Amsterdamse leuke waterattracties huren, zoals waterfietsen en kano's.  

Speeleilanden in het Amsterdamse Bos

5. Golfslagbad bij De Mirandabad 

Het Subtropische zwemparadijs De Mirandabad in Amsterdam-Zuid biedt volop speelplezier. Met diverse baden (binnen- en buiten), het golfslagbad en natuurlijk de hoge glijbaan en speeltoestellen, kun je je met de kids heerlijk vermaken tijdens een middag waterpret! 

Veel plezier met deze waterattracties in en om Amsterdam!

Log In