Heb jij een gezin met kinderen tot een jaar of twaalf en woon je in de regio Alkmaar? Dan ben je vast en zeker regelmatig op zoek naar leuke dingen om te gaan doen met je gezin. Er is van alles waar je naartoe kunt in en om Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Egmond en Heiloo - alleen moet je dat allemaal maar net weten.

De leukste uitjes, kinderfeestjes, clubs en activiteiten

Gelukkig is er Go-Kids! Bij Go-Kids zetten we de leukste uitjes, kinderfeestjes, clubs, restaurants en activiteiten voor/met kinderen op een rij. Dat doen we in regio's, zodat alles wat je voorbij ziet komen ook écht in de buurt is.

Even terug in de tijd

In mei 2017 startte Marije Koelman met Go-Kids Noord-Holland Noord: een regio die zich uitstrekte over heel Noord-Holland boven onze regio Zaanland, dus van Alkmaar tot Hoorn tot Texel en alles ertussenin. Daarna nam Anneke Ranzato de regio over, die ook al Go-Kids Zaanland onder haar hoede had en later ook Go-Kids Amsterdam én Go-Kids Westfriesland. Fanatiek als ze is stortte ze zich vol enthousiasme op al deze regio's. Het bleek echter (ook nog in combinatie met haar eigen gezin) toch lastig alle regio's evenveel aandacht te kunnen geven. Dus besloot ze voor de regio's Noordkop (met Schagen, Hollands Kroon, Den Helder, Texel) en regio Alkmaar (met de omgeving Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Egmond, Heiloo) iemand te gaan zoeken die deze twee regio's van haar over kon nemen.

Dat is gelukt! Even voorstellen...

Ik ben Debby Bos-Smits, een trotse moeder van Bryan (2014) & Emily (2017) en getrouwd met Johan. We wonen sinds 2017 in het heerlijk dorpse Zuid-Scharwoude (Langedijk), daarvoor hebben we 8 jaar in Alkmaar gewoond. Ik ben geboren en getogen in het mooie Julianadorp aan Zee, waar ik tot mijn 24e heb gewoond.

In de zomer van 2019 ben ik voor mijzelf begonnen, na 11 jaar in loondienst bij een leuke reisorganisatie in Alkmaar. Daar heb ik mij van allround marketeer kunnen ontwikkelen tot een marketing specialist, op het gebied van branding, PR, influencer marketing, social media, content in de breedste zin van het woord, joint-promotions én event management. In de wereld van events ligt mijn andere passie, naast de marketing. Heerlijk, de drukte, stress en chaos die daar vaak bij hoort. Laat mij maar druk rondrennen en brandjes blussen ;-)

Tijdens een mooie interim opdracht voor de Jaarbeurs (Vakantiebeurs) van een half jaar kwam ik op Facebook de oproep van Go-Kids tegen dat ze een nieuwe franchisenemer zochten voor de regio's Alkmaar en Noordkop. Ik begon op dat moment net na te denken wat ik na deze opdracht wilde gaan doen dus de timing was perfect. Al gauw bleek het een mooie match te zijn met mijn marketing achtergrond en anderzijds de mogelijkheid voor mij om met Go-Kids een mooie basis te hebben voor mijn eigen bedrijf, waarbij ik daarnaast ook nog andere opdrachten kan aannemen.

Heb jij een kindvriendelijk bedrijf, activiteit of uitje?
Ik kan je met Go-Kids helpen met het bereiken van jouw doelgroep. Er zijn talloze mogelijkheden. Neem even contact met me op via alkmaar@go-kids.nl of bel me op 06-46220919. Ik kom graag even persoonlijk langs voor een vrijblijvende afspraak.

Heb je tips voor leuke uitjes, feestjes, clubs en andere kindvriendelijke adresjes in deze regio?
Heel fijn als je ze met mij deelt! Het is een beste klus om alles te verzamelen. Stuur me een mailtje via alkmaar@go-kids.nl of stuur een berichtje via Facebook of Instagram.

Blijf op de hoogte!
Volg Go-Kids Alkmaar en je bent gegarandeerd altijd op de hoogte van de allerleukste kindvriendelijke uitjes en activiteiten in de regio. Zodat je lekker veel kunt genieten van je gezin, even quality time in onze drukke levens. Tip ook je vrienden en vriendinnen en opa’s en oma’s, leuk voor hen en natuurlijk ook voor mij.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Facebook
Instagram


Hartelijke groet,

Debby Bos-Smits

 

Log In